Amerika olacak gibi gözükmüyor. Hindistan'ı ekleme sebebim nüfusundan dolayı. 1 milyon kişi ölse bile, gene de üretim için yerini dolduracak en az 10-20 milyon insan var.1. ve 2. ülke doğru olabilir, fakat Hindistan'dan pek emin değilim, 3'te Amerika olabilir.
Bu virüs bittiğinde devletler arası güç dengesi sizce nasıl olacak? Bana göre Çin zirveyi, rusya 2. sırayı, hindistan ise 3. sırayı kapacak.
Hindistanda 1 milyon kişi ölse adamların ekonomisi rahatlar .Amerika olacak gibi gözükmüyor. Hindistan'ı ekleme sebebim nüfusundan dolayı. 1 milyon kişi ölse bile, gene de üretim için yerini dolduracak en az 10-20 milyon insan var.
Hindistan'da 1 milyon kişi ölse hükümet fark etmez bile. Ülkede 1.4 milyar (1400 katı) nüfus var.Hindistan'da 1 milyon kişi ölse adamların ekonomisi rahatlar.
Nüfusu hala artıyor zaten Hindistan'ın o yüzden 3. dediğiniz gibi bulabilirler, ama Amerika ne yapıp ne edip bence yine 3. sıraya girer.Amerika olacak gibi gözükmüyor. Hindistan'ı ekleme sebebim nüfusundan dolayı. 1 milyon kişi ölse bile, gene de üretim için yerini dolduracak en az 10-20 milyon insan var.
Nüfusu hala artıyor zaten Hindistan'ın o yüzden 3. dediğiniz gibi bulabilirler, ama Amerika ne yapıp ne edip bence yine 3. sıraya girer.Amerika olacak gibi gözükmüyor. Hindistan'ı ekleme sebebim nüfusundan dolayı. 1 milyon kişi ölse bile, gene de üretim için yerini dolduracak en az 10-20 milyon insan var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.