Salondaki modemden en uzak odaya Ethernet çekmek

Evet bende kabloları yerden değilde duvara sabitleyerek ulaştırmayı düşünüyorum. Daha pratik olur. Peki ya ethernet kablosu için hangisini tavsiye edersiniz?

Ethernet kablosu olarak UGREEN Cat7 RJ45 bu ürünü amazondan buldum iyi midir?
Böyle birşey yapın.

Dosya Ekleri

• IMG20240126143302.jpg
    IMG20240126143302.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG20240126143308.jpg
    IMG20240126143308.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG20240126143317.jpg
    IMG20240126143317.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG20240126143341.jpg
    IMG20240126143341.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 49
Bizim ev de 3 katlı her kata belli olmayacak şekilde kablo çektim ve routerlere bağladım. Kısaca kablo çekip bağlayabilirsiniz. İnternetinizin hızını desteklesin bir de kaliteli bir şey olsun yeter.

Ben iki türlü de işim çözülsün istiyorum. Hem ethernet bağlatayım ki bu artık cepte. Hem de wifi sinyalim iyi olsun. En mantıklı çözüm modem olacak. Ama şu an onun aciliyeti olmadığından geçici çözüm bulayım istiyorum.

Adaptör söylenmiş ama işimi görür mü emin olamadım ama ona da bakacağım. Eğer başka önerileriniz varsa açığım. Router konusu ilgimi çekti ama soru işaretleri var aklımda.

Bizim ev de 3 katlı her kata belli olmayacak şekilde kablo çektim ve routerlere bağladım. Kısaca kablo çekip bağlayabilirsiniz. İnternetinizin hızını desteklesin bir de kaliteli bir şey olsun yeter.

Router olarak hangisini önerirsiniz?

Böyle birşey yapın.
Ayrıca sadece ethernet kablosu almam yeterli mi? Başka lazım bir şey var mı?

Son düzenleme:
Normal modemler de router olarak kullanılabiliyor diye biliyorum. Router konularında detaylı bilgim yok sadece elimde olanları uygun kanal ayarlarını yaparak kurdum.

Ben iki türlü de işim çözülsün istiyorum. Hem Ethernet bağlatayım ki bu artık cepte. Hem de Wi-Fi sinyalim iyi olsun. En mantıklı çözüm modem olacak. Ama şu an onun aciliyeti olmadığından geçici çözüm bulayım istiyorum.

Adaptör söylenmiş ama işimi görür mü emin olamadım ama ona da bakacağım. Eğer başka önerileriniz varsa açığım. Router konusu ilgimi çekti ama soru işaretleri var aklımda.

Router olarak hangisini önerirsiniz?

Ayrıca sadece Ethernet kablosu almam yeterli mi? Başka lazım bir şey var mı?

Gördüğünüz o çubuklardan alsanız yeterli olur sanırım. Çubuklardan geçireceksiniz, çubukları sabitlemek için duvara sabitlenen küçük vidalar oluyordu onlardan alın bir de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı