Şalter atması sisteme zarar verir mi?

hamza02434

Femtopat
Daha fazla  
PC mi alali yaklasik 1 ay oldu ve elektrik kesintileri artti. Mahalleden mi kaynakli bilmiyorum ama bugunde evin şalteri atti PC'me zarar gelir mi? Bu kesintilere karsi kullanilabilecek kablo vs var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Akım korumalı priz mutlaka kullanın. Eğer ki PSU'nuz kaliteli bir markaysa ve 80+ sertifikası bulunuyorsa kolay kolay bir şey olmaz o tarz ürünler anlık elektrik akımını kesebiliyor.

Ne alaka :D

Genelde bir şey olmaz ama çok sık elektrik kesiliyorsa UPS al.

Önerebileceğiniz UPS var mıdır?

Akım korumalı priz mutlaka kullanın. Eğer ki PSU'nuz kaliteli bir markaysa ve 80+ sertifikası bulunuyorsa kolay kolay bir şey olmaz o tarz ürünler anlık elektrik akımını kesebiliyor.

Hocam pek anlamıyorum PSU'lardan ama marka Thermaltake'nin mid Tower S200 tg ARGB 650W modeli iyi midir?

Son düzenleme:
Bilmediğimden işte aldığım yer işe yarar demişti.

Yuksek voltaj geldiginde ise yarar onlar dusuk voltajda bir şey yapamaz kucucuk alet.

Önerebileceğiniz UPS var mıdır?

Hocam pek anlamıyorum PSU'lardan ama marka Thermaltake'nin mid Tower S200 tg ARGB 650W modeli iyi midir?

Schneider, makelsan, tuncmatik, fsp bu markalarin 1000VA modelleri 650W pc yi ortalama 5 10 dakika acik tutar. Elektrikler kesilince elle pc yi kapamak icin yeterli bir sure.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı