Q quArexT Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 2 17 Nisan 2024 #1 Sam'i açtıktan sonra bilgisayar sadece BIOS'a giriyor. Hiçbir şekilde BIOS'tan ileriye gidip acilmiyor. Ayarı kapattıgımda ancak PC tamamen acılıyor.
Sam'i açtıktan sonra bilgisayar sadece BIOS'a giriyor. Hiçbir şekilde BIOS'tan ileriye gidip acilmiyor. Ayarı kapattıgımda ancak PC tamamen acılıyor.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 17 Nisan 2024 #2 Windows UEFI olarak mı kurulu? Artı 0 Eksi
KS KS Q quArexT Hectopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 2 17 Nisan 2024 #3 Hayır ve nasıl kuracagımıda bilmiyorum. Sorunda tam olarak bu Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 17 Nisan 2024 #4 quArexT dedi: Hayır ve nasıl kurucagımıda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
quArexT dedi: Hayır ve nasıl kurucagımıda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et