Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Sıfırlama belleği oluşturulmamışsa açılmayan bir sistemle nasıl oluşturacağının mantığını bana bi açıklar mısın SypeR.
Abi ben @Equinox 'a dedim onu. USBLogon gibi 3. Parti yazılımlara gerek yok diye. Eğer şifre sıfırlama dosyası belleğe yazdırılmadıysa tabi ki kurtarılamaz. Anca Offline NT Password gibi Live CD şeklinde çalışan programlarla kırılmasını beklemektir.
Recep Abi ama XP'de var arkadaşın bilgisayarda ordan yapıp Windows 7'de kullanamaz mı?
.Sam Dosyasına ulaşmış sadece. SAM File - What is it and how do I open it? Burada Sam Dosyası hakkında bazı bilgiler var.
Kod:
[h=2]What is a SAM file?[/h][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][COLOR=#555555]Files that contain the .sam file extension are most commonly associated with word processing documents that have been created by the Samna Ami Pro word processing application. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][COLOR=#555555]Samna Ami Pro was purchased by Lotus, which was later purchased by IBM. The current version of the Ami Pro software is called IBM Lotus Word Pro 9.8. [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][COLOR=#555555]The .sam file extension is also used for some of the files used by the MS Office 97 software. These SAM files contain converter files that are used by the software application.
[/COLOR][/FONT]...
SAM Dosyası Nedir ?
Bu .sam uzantısı çoğunlukla kelime işlem dokümanlarında kullanılır ve "Samna Ami Pro" kelime işlemci tarafından yaratılmıştır.
Samna Ami Pro 'yu önce Lotus , sonra IBM tarafından satın alınmıştır. Şuan ki Ami Pro versiyonu "IBM Lotus Word Pro 9.8" olarak isimlendirilmektedir.
.sam dosya uzantısı çoğu zaman MS Office 97'de kullanılmıştır. Çoğu SAM dosyası çevirici programlar tarafından kullanıma uygun hale getirilmektedir.
Açıkcası çok fazla özenerek çevirmedim. Hızlı hızlı özetini geçtim. Bu yüzden atladığım yer olmuş olabilir.
Sanırım buradan IBM Lotus Symphony - Free download Paketi indirerek bakabilirsin. Tamamen ücretsizdir