Çözüldü Sam ile başarım silmek ban sebebi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf Losep

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, önceden sam ile VAC ban kullanan 2 oyunda başarım hilesi yaptım. Biri CS:GO biri Unturned. CS:GO'yu hepimiz biliyoruz ama Unturned'de 2020 eventine katıl gibi görevler var ve ben oyuna geçen yıl başladım. Ve o Event'ler karşılığında envanterime item geldi tamamladığım için. Arkadaşım bana bu yüzden VAC ban yediğini söyledi hesabını gizliye al dedi. Yaklaşık 2-3 aydır gizlide kullanıyorum. Ama kartlarla vb. seviye atlamak için Idle Master da oyunları görmüyor gizli olduğu için. Şimdi gittim yine sam ile CS:GO ve Unturned'in başarımlarını sildim. Başarım itemleri hala envanterimde. Ve sorumda 2500 saatim olan oyunda 0 başarımım olması ban sebebi değil midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
hesabını gizliye al dedi.

Hesabı gizliye almayla VAC yasaklanmasının alakası nedir tam olarak? VAC zaten otomatik çalışan bir yazılım. Hile tespit edip hesabını kara listeye almışsa istediğin kadar gizleyebilirsin. Fayda etmez.

SAM yüzünden VAC yasaklanması almazsınız. Arkadaşınız sallamış.
Samden ban yiyeceğini zannetmiyorum epey kullanan var. Hatta oynadığım oyuna bir kez daha başlarken başarıları siliyorum tertemiz oynuyorum.

hesabını gizliye al dedi.

Hesabı gizliye almayla VAC yasaklanmasının alakası nedir tam olarak? VAC zaten otomatik çalışan bir yazılım. Hile tespit edip hesabını kara listeye almışsa istediğin kadar gizleyebilirsin. Fayda etmez.

SAM yüzünden VAC yasaklanması almazsınız. Arkadaşınız sallamış.

Çözüm
Yasaklanma verilmemesinin nedenini de açıklayacak olursam; bu program hiçbir şekilde oyın dosyalarına müdahale etmiyor. Kullanım esnasında VAC sunucularına bağlanmamakta. Bu ikisini de yapmadığınız sürece yazılımın VAC tarafından tespit edilip yasaklanma ihtimaliniz yok.

Kendim de halihazırda sorunlu olan başarımlarda kullanmıştım. Idle Master, Idle Daddy, Steam Achievement Manager gibi yazılımlar VAC yasaklanmasına sebep olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…