Hayır tabiki.West'te zümrüt oldum top lane oynuyorum genelde. Sizce Samira top lanede oynanır mı?
West'te zümrüt oldum top lane oynuyorum genelde. Sizce Samira top lanede oynanır mı?
Hayır tabii ki.
Top'da counter nişancılar oynanabilir. Vayne, Kalista, Teemo vb. fakat Samira'nın mümkün olduğunu pek sanmıyorum. Yine de deneyebilirsiniz ama draft Pick'de.
Kanka şu zihniyetten kurtulun tamam Samira ADC ama oynayabilirse adam Jungle bile oynar ben Jhin Jungle oynuyordum S13 de ejderden mide ulti açıyordum Yasuo yone Jungle oynadım toplane Samira oynar ama itemleri ve rünleri değişmesi gerekecek Master Yi OTP'yim toplane oynarken elektrik ver rünleri giriyorum.
Bir şeyin "oynanabilir" olması onun uygulanabilir olduğu anlamına gelmez. Samira'yı diğer ADC'lerden ayıran özellikleri ne ? 1-)Kitle kontrol etkilerini uzatması 2-) W yeteneği ile menzilli vuruşları engellemesi 3-) Alan etkili hasar vermesi. Bunların hangisini üst koridorda genel anlamda verimli kullanabilir ? Hiçbirini. 1-2 oyun iyi sonuç almanız hiçbir şeyi değiştirmez, o oyunlarda oynadığınız şampiyonu değil başka bir şampiyonu oynasanız da kazanırdınız.Kanka şu zihniyetten kurtulun tamam Samira ADC ama oynayabilirse adam Jungle bile oynar ben Jhin Jungle oynuyordum S13 de ejderden mide ulti açıyordum Yasuo yone Jungle oynadım toplane Samira oynar ama itemleri ve rünleri değişmesi gerekecek Master Yi OTP'yim toplane oynarken elektrik ver rünleri giriyorum.
Samira daha çok 2VS 2 çarı, ultisinin bot lanede ne kadar güçlü ve durduralamaz olduğunu herkes biliyordur. Jhine gelelim, Jhin 0 mobilite bir çar ve hızlı jung doneceğini sanmam, Jungta daha çok Vi, Kayn gibi mobilite çarlar oynanır, Jhinde 1 atılma skilli bile yok , sadece W'su stun bakımından işe yarayabilir.Kanka şu zihniyetten kurtulun tamam Samira ADC ama oynayabilirse adam Jungle bile oynar ben Jhin Jungle oynuyordum S13 de ejderden mide ulti açıyordum Yasuo yone Jungle oynadım toplane Samira oynar ama itemleri ve rünleri değişmesi gerekecek Master Yi OTP'yim toplane oynarken elektrik ver rünleri giriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.