Samira top veya midde oynanır mı?

Topta oynamıştım TR zümrüt eloda güzel gitmişti.

Hayır tabii ki.

Kanka şu zihniyetten kurtulun tamam Samira ADC ama oynayabilirse adam Jungle bile oynar ben Jhin Jungle oynuyordum S13 de ejderden mide ulti açıyordum Yasuo yone Jungle oynadım toplane Samira oynar ama itemleri ve rünleri değişmesi gerekecek Master Yi OTP'yim toplane oynarken elektrik ver rünleri giriyorum.

Kanka şu zihniyetten kurtulun tamam Samira ADC ama oynayabilirse adam Jungle bile oynar ben Jhin Jungle oynuyordum S13 de ejderden mide ulti açıyordum Yasuo yone Jungle oynadım toplane Samira oynar ama itemleri ve rünleri değişmesi gerekecek Master Yi OTP'yim toplane oynarken elektrik ver rünleri giriyorum.

Zihniyetle alakası yok, her şampiyonu her yerde oynatabilirsin bununla ilgili bir sıkıntı yok zaten, fakat ranked da oynaman oyun kaybettirir. Yüksek elo için konuşuyorum. Zaten yüksek eloda öyle pickler yaparsan trollediğin için ya küfür yer reportlanırsın ya da zaten biri maçı dodgeler çıkar. Yani seninde dediğin gibi sorunun cevabı Evet oynar, fakat ranked maçlarda trollemeye girer.

Bir şeyin "oynanabilir" olması onun uygulanabilir olduğu anlamına gelmez. Samira'yı diğer ADC'lerden ayıran özellikleri ne ? 1-)Kitle kontrol etkilerini uzatması 2-) W yeteneği ile menzilli vuruşları engellemesi 3-) Alan etkili hasar vermesi. Bunların hangisini üst koridorda genel anlamda verimli kullanabilir ? Hiçbirini. 1-2 oyun iyi sonuç almanız hiçbir şeyi değiştirmez, o oyunlarda oynadığınız şampiyonu değil başka bir şampiyonu oynasanız da kazanırdınız.

Samira daha çok 2VS 2 çarı, ultisinin bot lanede ne kadar güçlü ve durduralamaz olduğunu herkes biliyordur. Jhine gelelim, Jhin 0 mobilite bir çar ve hızlı jung doneceğini sanmam, Jungta daha çok Vi, Kayn gibi mobilite çarlar oynanır, Jhinde 1 atılma skilli bile yok , sadece W'su stun bakımından işe yarayabilir.

Mantıklı değil pasifini çalıştıramazdın kaçma skilli yok. Sett geldi mesela karşına W'n işlevsiz olacak. Ultin normalde 5 kişiye vurabiliyor sen tek birine atacaksın. Oynanır tabii ki ama çok daha iyi şampiyonlar var. Fantezi yani. Varus top falan olur mesela dmg'i çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı