CheonsaMiraew
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU
Zihniyetle alakası yok, her şampiyonu her yerde oynatabilirsin bununla ilgili bir sıkıntı yok zaten, fakat ranked da oynaman oyun kaybettirir. Yüksek elo için konuşuyorum. Zaten yüksek eloda öyle pickler yaparsan trollediğin için ya küfür yer reportlanırsın ya da zaten biri maçı dodgeler çıkar. Yani seninde dediğin gibi sorunun cevabı evet oynar, fakat ranked maçlarda trollemeye girer.
Toplane Master Yi oynuyorum arada ama genellikle Jungle aşırı keyifli çarı bilip bilmemenle alakalı.
Bir şeyin "oynanabilir" olması onun uygulanabilir olduğu anlamına gelmez. Samira'yı diğer ADC'lerden ayıran özellikleri ne? 1-)kitle kontrol etkilerini uzatması 2-) W yeteneği ile menzilli vuruşları engellemesi 3-) alan etkili hasar vermesi. Bunların hangisini üst koridorda genel anlamda verimli kullanabilir? Hiçbirini. 1-2 oyun iyi sonuç almanız hiçbir şeyi değiştirmez, o oyunlarda oynadığınız şampiyonu değil başka bir şampiyonu oynasanız da kazanırdınız.
Katılıyorum ancak bir Hero'yu OTP oynuyorsan zaten her yerde oynanır bence dediğim gibi Jhin yone Yasuo Jungle oynamış biriyim ve zorda olsa oynanıyor ama Jungle veya dediğim Hero'lari bilmeyen biri oynayamaz.
Samira daha çok 2vs 2 çarı, ultisinin bot lanede ne kadar güçlü ve durduralamaz olduğunu herkes biliyordur. Jhin'e gelelim, Jhin 0 mobilite bir çar ve hızlı jung doneceğini sanmam, jungta daha çok VI, Kayn gibi mobilite çarlar oynanır, Jhin'de 1 atılma akıllı bile yok, sadece W'su stun bakımından işe yarayabilir.
Eğlencesine zaten amaç kill almak kitle kontrol vs değil mid ejder calisindan ulti açarsın kill alirsin ebedi tahsildar ile.