Samp Hard RP sunucusu önerisi

Yagizyys

Femtopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sampta Hard RP sunucusu arıyorum. Kaliteli bir rol döndürmek istiyorum, bildiğiniz server varsa önerilerinizi alırım. Sesli olursa güzel olur benim için yeni bir deneyim olur, ama yazılı olan server varsa ona da bakarım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında turkibiza vardı.

Orası Freeroam'dı kapandı maalesef.
Sampta hard RP sunucusu arıyorum. Kaliteli bir rol döndürmek istiyorum, bildiğiniz server varsa önerilerinizi alırım. Sesli olursa güzel olur benim için yeni bir deneyim olur, ama yazılı olan server varsa ona da bakarım.

Dostum 19 rp var ben şu an oradayım çok hard bir sunucu kesinlikle sosyal RP fazlasıyla var güzel rol dönüyor fakat girmesi biraz zor.
 
8 ila 9 yıl öne [TC] tag ismiyle bir sunucumuz vardı. Yeni açıldığı sıralarda nick ismini asla unutmam [TC]general'di ismi Fatih idi. O kadar güzel zaman geçirdik ki server yeni açlılmaya yakın tesadüfen beni admin yaptı. Herhangi bir oyunda ilk ve son adminliğim idi. Benim nick isimim ise [TC]nevada idi uçak sürmeyi o kadar çok severdimki bana uçak adam diye lakap takardı. O günleri öyle özledim ki. En sonunda serveri satıp başkasına devretti benim adminlikte uçup gitti ama yeni admin bana teklif etti. Lakin [TC]general asıl adı Fatih olmadan zevki asla çıkmadı. Adminliği bıraktım oyunu da sildim öyle bir boşluktaydım ki anlatamam. Acaba hayatı boyunca Technopat forumuna üye olmuş mudur? Şu an ne yapıyordur. Sağlıklı mıdır? Yaşıyor mu seni özledim Fatih yaptığımız etkinlikleri asla unutmadım. 🥺❤️
 

Yeni konular

Geri
Yukarı