SAMP Turkıbiza serveri kapandı mı?

• Konuyu başlatan die
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 635
Makaleler
1
2011-2012 yıllarında günün her saati samp oynardım. Birden aklıma geldi. Bugün indirdim fakat server listesinde Türkıbiza'yı göremedim. Server kapandı mı? 2-3 yıl önce yine baktığımda açıktı.

Ben de çok oynardım, moderatörlüğünü ve adminliğini yapmıştım bir süre. Butterflydı ilk ismi hatırladığım kadarıyla. Sonra listeden kaldırmışlar sadece ip ile giriş yapılabiliyordu. 5 10 kişi oynuyordu. Skor ve para kasıyorlardı.
2 sene önce girmiştim şuan ne durumda bilmiyorum. IPsini bulursan belki girebilirsin çünkü listeden kaldırıldıklarını söylemişlerdi.

Ben de çok oynardım, moderatörlüğünü ve adminliğini yapmıştım bir süre. Butterflydı ilk ismi hatırladığım kadarıyla. Sonra listeden kaldırmışlar sadece ip ile giriş yapılabiliyordu. 5 10 kişi oynuyordu. Skor ve para kasıyorlardı.
2 sene önce girmiştim şuan ne durumda bilmiyorum. IPsini bulursan belki girebilirsin çünkü listeden kaldırıldıklarını söylemişlerdi.
Araştırdığım kadarıyla kapanmış gibi. Zaten o kapandıysa TR server kalmamıştır.

Araştırdığım kadarıyla kapanmış gibi. Zaten o kapandıysa TR server kalmamıştır.
Yok, hırsız polisler de aşırı derecede oynanıyordu TRde. İllaki türk server vardır yüksek oyunculu.

Evet, kapandı. Sunucuda son adminlerden birisiydim :(.

Çocukluğumu güzelleştiren sunucu. o7

Zamanında bu sunucunun dosyalarını paylaşan oyunformu'nda yöneticiydim bende. Çok fena bir talep vardı yanlış hatırlamıyorsam Z-Group konusu 300 sayfadan fazlaydı.

Aga be kapanış anı gözümün önüne geldi 🥲

Bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı