Aynen, katılıyorum her şeye.F1'in buradaki bazı arkadaşlar kadar sıkı takipçisi değilim ama yaşadığım ülkenin az çok kurallarını biliyorum. Böyle bir haftayı saçma sapan detaylara takılarak geçirmektense büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmamızın gururuyla geçirmemiz gerekirdi, yine Türk halkı beceremedi.
Spor organizasyonlarına sponsor olan alkol markalarının reklam yapması ve içeriye alkol sokulması bazı ülkeler tarafından yasaklanmıştır. Bu sadece Türkiye'ye özgü değil, bildiğim kadarıyla bazı Avrupa ülkelerinde de aynı kurallar var. Mesela bira markası Heineken afişlerinde Heineken yazamaz, enjoy responsibly yazar.
Eki Görüntüle 739437
Şimdi gelelim şampanya mevzusuna. Şampanyayı biz tedarik etmiyoruz, FIA ve F1 sponsor aracılığıyla (2018'den beri sponsor Carbon imiş) tedarik ediyor. Sanırım Türkiye'de böyle bir kural olduğundan getirmediler. Yani onlar şampanyayı getirdi de biz açtırmadık olayı yok, boş yere manipülasyon yapıp haftanın tadını çıkarmak varken gereksiz detaylara takılmaya da gerek yok.
Üşenmedim, araştırdım. Her yıl F1'e katılan ülkelerin bazılarında da şampanya patlatılmıyormuş. Şampanya itibar çizmez, standartlara uyan ama sürücülerin ağladığı asfalt itibar çizmez ama sizin ülkenizi nefessiz kötülemeye çalışmanız itibarı çizer.
Bu arada yüzü gülen takımların akşam otelde güzel bir gece geçirdiğini oturduğum yerden tahmin edebiliyorum, şampanyalar otelde patlamıştır, rahat olun
Bari ayran verselerdi.
Şampanyalar otelde patlamıştır, rahat olun.
Şampanya pahalıya kaçar diye gazoz vermişler.
Konu hakkında çok bilgim yok ancak merak ettiğim için soruyorum, şampanya verilmeyince ne oluyor? Veya kültürümüzü yansıtan bir içecek olabilir miydi? Çay, ayran gibi? Bir de şunu anlayamadım, tek sorun pilotların yarıştan sonra içememeleri mi?Ne kadar garipsiniz ya? Asfalttan sonra bunu mu bahane buldunuz?
F1 geleneğidir, podyuma çıkan pilot konfeti patlatır gibi şampanya patlatır.Konu hakkında çok bilgim yok ancak merak ettiğim için soruyorum, şampanya verilmeyince ne oluyor? Veya kültürümüzü yansıtan bir içecek olabilir miydi? Çay, ayran gibi? Bir de şunu anlayamadım, tek sorun pilotların yarıştan sonra içememeleri mi?
Konu hakkında çok bilgim yok ancak merak ettiğim için soruyorum, şampanya verilmeyince ne oluyor? Veya kültürümüzü yansıtan bir içecek olabilir miydi? Çay, ayran gibi? Bir de şunu anlayamadım, tek sorun pilotların yarıştan sonra içememeleri mi?
Bu arada yüzü gülen takımların akşam otelde güzel bir gece geçirdiğini oturduğum yerden tahmin edebiliyorum, şampanyalar otelde patlamıştır, rahat olun
Serhan Acar kusura bakmasın ama yaptığı şey profesyonellik dışıydı. İstediğin kadar coşkulu olup bunu ekranlara yansıtmaya çalış, insanlar çatallaşmış ses nedeniyle anlamakta zorlanırken bu anlatımın bir anlamı kalmıyor. Sesiyle bir şeyleri anlatması gereken birinin ses tellerinin canına okuması tamamen anlamsızdı.