@zeldany
Her sezon başı hayaller kurup, sezon sonu Rambo Okan moduna girmenize artık şaşırmıyoruz. Allah sabır versin kardeş. Sizin işiniz de zor. Ben olsam çoktan kanser olmuştum.
Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonunda kutladığı şampiyonluk gibi değil mi? Doğru dediniz. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Sizinki de o hesap.
Türkiye'de üç büyüklerden hiçbiri birbirine çamur atacak konumda değiller. Ne siz ne de bir başkası. Bunu daha önce de birçok konuda belirttim. Size haksızlık yapıldığı kadar lehinize de haksız puanlar verildi. Aynı şekilde Galatasaray'a da haksızlık yapılırken yine lehine haksız puanlar verildi. Şampiyonluğu 3 puanla kaybettiniz. Neyin tatavasını yapıyorsunuz tam olarak? Gidip Sivas'a ve Konya'ya puan kaptırmasaydınız belki bugün şampiyonluğu Fenerbahçe göğüslemiş olacaktı. Kısacası kendi beceriksizliğiniz.
Yazdıklarımın boş muhabbet olduğunun farkındayım da, yazsam bir türlü yazmasam bir türlü. Normalde ben futbol konusunda böyle boş muhabbetler yapmam. Lakin boş konuşanlara ayar oluyorum.