Şampiyon Galatasaray!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyunu taraftarlar oynamıyor ki. Futbolcu ve yönetimin de mi bu mentalitede olduğunu düşünüyorsunuz?
"Taraftardan tepki yoksa bu kadarı yeterlidir." kafasına girer herkes. Fenerbahçe yenilgisinden sonra Galatasaray'da linç yemeyen kimse kalmamıştı. İşte bu mentalite şampiyon yapar.
 
Beklenen oldu, Galatasaray'ımı tebrik ediyorum. Ufak bir heyecan olsun istemişler sanırım finale bırakarak. 😵 Şaka bir yana bu rekabeti bize sağlayan Fenerbahçe'lilere teşekkürlerimi sunuyorum. Daha çekişmeli sezonlara. 👋
 
Galatasaray'ı onların evinde yenmeleri bence yeter de artar da.
Bizim Fener maçını umursama seviyesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
GS'ı tebrik ederim konsantrasyonu hiç bozmadı. Seneye de Beşiktaş ipi göğüsler umarım. 🤍🖤
 
Son düzenleme:
Hak edilmeyen galibiyet falan diyenler olmuş. Hak etti etmedi tartışmasına gidilirse bu işin içinden çıkamazsınız. Bunun bir spor olduğunu ve her zaman bir kazanan ve kaybeden olacağını, bunu kabullenmeyi artık öğrenmeniz gerekiyor bence. Galatasaray'ı tebrik ediyorum.
 
Oyunu taraftarlar oynamıyor ki. Futbolcu ve yönetimin de mi bu mentalitede olduğunu düşünüyorsunuz?
Tam olarak benim yorumum değil bu aslında. Fenerbahçe'nin başındaki insanların mentalitesi ortada zaten. İsmail Kartal'ın geçen hafta maçtan sonraki açıklamalarını bir daha dinlemenizi tavsiye ederim. Özetini geçmem gerekirse de "Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik." demişti. Ne anlıyoruz bu cümleden? Gerçek şampiyon sezon boyunca en çok puanı toplayan takım olur. Birinci ve ikinci sıradaki takımların oynadığı maçın sonucu "gerçek" şampiyonu belirlemez.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı