MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 6 Yer NY 26 Mayıs 2024 #1 Burada sonu olmaz tartışmalarla konuyu kilit etmenizi istemiyorum. Tahmininizi öğrenmek istiyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.012 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Mayıs 2024 #2 Galatasaray alır bu noktada.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Mayıs 2024 #3 Konyadan tarihi bir an bekliyorum
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #4 Teru dedi: Galatasaray alır bu noktada. Genişletmek için tıkla... 19.30 civarı belli olur. Konya'nın nasıl oynayacağına bağlı. Son maçımıza bakınca beraberlik bile zor görünüyor.
Teru dedi: Galatasaray alır bu noktada. Genişletmek için tıkla... 19.30 civarı belli olur. Konya'nın nasıl oynayacağına bağlı. Son maçımıza bakınca beraberlik bile zor görünüyor.
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #5 Galatasaray'ın 3 puan ve +2 averaj üstünlüğü var, umarım en az beraberlik alabiliriz.
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #6 Loded dedi: Galatasaray'ın 3 puan ve +2 averaj üstünlüğü var, umarım en az beraberlik alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Averaj olarak önce ikili averaja bakılıyor maalesef. Pl ile karıştırdınız sanırım.
Loded dedi: Galatasaray'ın 3 puan ve +2 averaj üstünlüğü var, umarım en az beraberlik alabiliriz. Genişletmek için tıkla... Averaj olarak önce ikili averaja bakılıyor maalesef. Pl ile karıştırdınız sanırım.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.012 Makaleler 15 Çözümler 476 Yer Türkiye Cumhuriyeti 26 Mayıs 2024 #7 elraeenn dedi: 19.30 civarı belli olur. Konya'nın nasıl oynayacağına bağlı. Son maçımıza bakınca beraberlik bile zor görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bu ligde hiçbir şey belli olmuyor. Son dakika belli olur.
elraeenn dedi: 19.30 civarı belli olur. Konya'nın nasıl oynayacağına bağlı. Son maçımıza bakınca beraberlik bile zor görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bu ligde hiçbir şey belli olmuyor. Son dakika belli olur.
L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #8 elraeenn dedi: Averaj olarak önce ikili averaja bakılıyor maalesef. Pl ile karıştırdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... İkili averajda avantajsız olsak bile beraberlik yeterli değil mi?
elraeenn dedi: Averaj olarak önce ikili averaja bakılıyor maalesef. Pl ile karıştırdınız sanırım. Genişletmek için tıkla... İkili averajda avantajsız olsak bile beraberlik yeterli değil mi?
elraeenn Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 347 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #9 Loded dedi: İkili averajda avantajsız olsak bile beraberlik yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet o yeterli. Ama korkmuyor da değilim.
Loded dedi: İkili averajda avantajsız olsak bile beraberlik yeterli değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet o yeterli. Ama korkmuyor da değilim.
6 636564 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 2 26 Mayıs 2024 #10 Fenerbahçeliyim ama artık Galatasaray aldı gibi. Bu maçın Konya'nın pek umrunda olacağını sanmıyorum.
Fenerbahçeliyim ama artık Galatasaray aldı gibi. Bu maçın Konya'nın pek umrunda olacağını sanmıyorum.