Sampiyon kim olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

  • images.jpeg
    images.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 25
İsteyen istediğini yazar kardeşim, burada hakaret yok bir şey yok. Yıllardır aramızda dönen bir muhabbettir bu, diğer Galatasaraylı kardeşlerim alınmadı da siz neden alındınız. Goller atılırken kalede siz olmadığınıza göre...
6alatasaraya herkes ne demek istediğini biliyor burada saygıdan ötürü denemeyecek şeyler vardır düzgün soruyu düzgünce cevap verilir bende malum besteleri atmayı malum adları yazmayı bilirim.
 
Türk futbol takımları futbol oynamıyor ki. Kendilerini yere atarak, 90 dakikalık maçın 50 dakikası oynanmıyor. Omuz omuza mücadele izleyemiyoruz, güçlü olan ayakta kalamıyor. Hakemlerin elinde düdük sürekli çalıyorlar. Kim olursa olsun ama Türkiyede futbol izlemek çok zor.
 
İsteyen istediğini yazar kardeşim, burada hakaret yok bir şey yok. Yıllardır aramızda dönen bir muhabbettir bu, diğer Galatasaray'lı kardeşlerim alınmadı da siz neden alındınız. Goller atılırken kalede siz olmadığınıza göre...

Ben yani fenere hakaret edebilir miyim?
Gerçi karakter meselesi haklısınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yani fenere hakaret edebilir miyim?
Gerçi karakter meselesi haklısınız.
Ben hakaret etmedim, zaten siz ve sizin gibiler yüzünden hiç bir konuda seviyeli bir şekilde tartışılmıyor. Anlamıyorum ki kalede siz mi vardınız da bu söylediğim bu kadar battı sonra düşünüyorum yaşınız tutmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı