Şampiyon kim olur?

8 de kapanır 18 de. Ve kapandı!
Artık son haftaya kaldı ve gözler istanbula ve İzmir'e çevrildi. Galatasaray ve Beşiktaş aynı puandayken, averaj konusunda Beşiktaş daha önde. Psikolojik olarak bence Galatasaray daha önde. Cumartesi günü İzmir'den gol sesi bekliyoruz. Adis jahovic üzmez inşallah bizi. Beşiktaş olursa saha dışı olaylarına rağmen oyun olarak hak ettiğini düşünüyorum. Hem ilk haftalarda kadrosu çok kötü durumdaydı hem de son haftalarda yaşanan sakatlıklar. Galatasaray ise cezalara rağmen, hakemlere rağmen ve kötü oyuna rağmen buraya geldiğine şaşırdım. Ben umudumu rizespor maçında kesmiştim. Demek ki Fatih Terim'e salmak lazımmış. Umarım sonu 23.şampiyonluk ile biter. Fenerbahçe hak etmese bile oyun olarak onlar hakemlerin yüzünden 15 tane puan kaybetti. Bence bu sezon en az hakkı yenilen takım Beşiktaş ve en çok hakkı yenilen takım Fenerbahçe. Siz farklı düşünüyorsanız yazabilirsiniz ama objektif insanlar anlar zaten.
Sabah akşam dua ediyorum Beşiktaş ve Galatasaray yenilsin diye ama Beşiktaş şampiyon gibi.
 
Beşiktaş yenemez göztepe alır ya da berabere.

Öldü Beşiktaş artık Ahmet çebi imparatoru kışkırtıyor yanlış yapıyor. Bu arada mayıs ayındayız kışkırtılmış bir Fatih terim Malatya'ya 5 atar.
Göztepe Beşiktaş maçını asla bırakmaz Beşiktaş'ı sevmiyorlar. Gençlerbirliği maçına yedeklerle çıktılar bu maça hazırlanmak için maça tam kadro çıkacaklar Beşiktaş berabere kalırsa öpüp başına koysun.

Yalnız Göztepe bir Galatsaray değil, öyle bir anlattınız ki Beşiktaş Anadolu takımı Göztepe ise Şampiyonlar Ligi takımı gibi. Beşiktaş da rahat bırakmaz. Gol yemezsek sıkıntı olmaz. Eğer Aboubakar ve Nkoudu oynarsa sıkıntı çıkmaz. Geçen maçta Atiba olsaydı 2-2 veya 3-2 alırdık şu an şampiyonluk değil ikincilik hesabı yapıyor olurdunuz. Biz de bu maça tam kadro çıkacağız, zaten ilk yarıda üstün oynarsak Göztepe maçı salar. Adamlar ilk 10'a girse yeter.
 
Karagümrük yenince kudurdular hatay gibi salmadı diye İzmir deplasmanı zor göztepe erken gol bulursa paramparça eder.

Sanmıyorum.

Hatay maçı salmadı. Eğer o gün Hatay kazansa sevincinden ölecektin. Herkesin içinde Beşiktaş nefreti var. Korkmayın, titreyin!
 
Yalnız göztepe bir galatsaray değil, öyle bir anlattınız ki Beşiktaş Anadolu takımı göztepe ise şampiyonlar ligi takımı gibi. Beşiktaş da rahat bırakmaz. Gol yemezsek sıkıntı olmaz. Eğer aboubakar ve nkoudu oynarsa sıkıntı çıkmaz. Geçen maçta atiba olsaydı 2-2 veya 3-2 alırdık şu an şampiyonluk değil ikincilik hesabı yapıyor olurdunuz. Biz de bu maça tam kadro çıkacağız, zaten ilk yarıda üstün oynarsak göztepe maçı salar. Adamlar ilk 10'a girse yeter.

Salmazlar adamlar sizden nefret ediyor teknik direktörleri basın toplantısında masayı yumrukladı sinirden maçı salar diye söylendiği için herkes. Adamlar yaptığınız saygısızlığı unutmadı.
Hatay maçı salmadı. Eğer o gün hatay kazansa sevincinden ölecektin. Herkesin içinde Beşiktaş nefreti var. Korkmayın, titreyin!

Aynısı bize olsa saldılar dersiniz Hatay'da Alanya'da saldı at gözlüklerinizi çıkarın.
 
Galatasaray'lı olduğum için demiyorum ama Galatasaray winner bir kulüptür bunun için iş zor olsa da Beşiktaş 3 atarsa Galatasaray 6 atar yine kupayı kaldirmak için elinden geleni yapar bu Galatasaray'ın ruhunda var. Ama iş oraya kalmıycak göztepe beşiktaşı yenecek yada berabere kalacak
 
Salmazlar adamlar sizden nefret ediyor teknik direktörleri basın toplantısında masayı yumrukladı sinirden maçı salar diye söylendiği için herkes. Adamlar yaptığınız saygısızlığı unutmadı.

Saygısızlık? Karagümrük maçından bahsediyorsanız sokakta birisi size hakaret etse onla kavga edersiniz, inkar etmeyelim. Şunu da söyleyeyim Beşiktaş son haftalarda kötü oynuyor ama bir Anadolu takımından da 3 yemez bence, çok abartıyorsun.
 
Galatasaray'lı olduğum için demiyorum ama Galatasaray winner bir kulüptür bunun için iş zor olsa da Beşiktaş 3 atarsa Galatasaray 6 atar yine kupayı kaldirmak için elinden geleni yapar bu Galatasaray'ın ruhunda var.

Beşiktaş kazanamaz bakın görün göztepe salmaz adamlar Beşiktaş'ı düşman olarak görüyorlar.
Saygısızlık? Karagümrük maçından bahsediyorsanız sokakta birisi size hakaret etse onla kavga edersiniz, inkar etmeyelim. Şunu da söyleyeyim Beşiktaş son haftalarda kötü oynuyor ama bir Anadolu takımından da 3 yemez bence, çok abartıyorsun.

Göztepenin stadının açılışında olanları diyorum.
 

Geri
Yukarı