Şampiyon kim olur?

Beşiktaş ve fener kendi elleriyle verdi şampiyonluğu cimboma. Karagümrük maçını izlediyseniz Beşiktaş'ın ne hale geldiği belli. Aboubakar da oynamıyor. Göztepeden 3 puan alacağı da kesin değil. Galatasaray bu avantaj ve güzel oyunla şampiyonluğu kapacak gibi duruyor.

Abou ve Nkoudu son maçta oynarsa şampiyon olma ihtimalimiz yüksek. Birisi golcü santrafor birisi formda bir kanat oyuncusu. 2 gole katkıları var bence.
 
Abou ve nkoudu son maçta oynarsa şampiyon olma ihtimalimiz yüksek. Birisi golcü santrafor birisi formda bir kanat oyuncusu. 2 gole katkıları var bence.

Şu anda ipler Galatasaray'ın elinde. Beşiktaş 2 bile atsa Galatasaray'ın 3-4'den aşağı atacağını sanmıyorum. Bir de oyunculara 80.000$ prim verilecekmiş. Galatasaray şampiyonluğu kaçırsa çok büyük bir etki olmaz zaten kimse beklemiyordu. Ama Beşiktaş kaçırırsa deprem etkisi yaratır.
 
Yarı yarıya, hatta Galatasaray %15 daha önde. Göztepe çok kanser bir takım. Malatya salar maçı zaten, adamlar kümede düşmüyor Avrupa'ya da gitmiyor.

Malatya salar zaten ŞL'ye gitmiyor diyorsunuz da Göztepe sanki küme düşüyor ya da ŞL'ye gidiyor. İki takımda hemen hemen aynı seviyede bence zaten BJK şampiyon olurda yine de salma gibi şeyler olmaz.
 
Malatya salar zaten ŞL'ye gitmiyor diyorsunuz da Göztepe sanki küme düşüyor ya da ŞL'ye gidiyor. İki takımda hemen hemen aynı seviyede bence zaten BJK şampiyon olurda yine de salma gibi şeyler olmaz.

Göztepe Beşiktaş'a çok kötü kılı var. Bulsa bir kaşık suda boğacak. Ayrıca Beşiktaş mutsuz ve formsuz. Beraberliğe bence de şükretmemiz lazım arkadaşın dediği gibi ama Allah ne derse o olur.
 
1620922208525.png


1620922222906.png


Şampiyonun kim olacağını Allah bilir ancak Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarına bakarsak algıya başladıklarını görebiliyoruz ;).
 
Skor tahmini nedir? (BJK ve GS maçları için)

Merhaba bir Galatasaray'lı olarak şampiyonluğa en çok sizin inanmanız lazım daha geçen hafta çoğu yorumcu imkiansiz diyordu.
Eki Görüntüle 1021905

Eki Görüntüle 1021907

Şampiyonun kim olacağını Allah bilir ancak Ahmet nur çebi'nin açıklamalarına bakarsak bayağı bir tutuştuklarını görebiliyoruz ;).

Bir de şu var onlar Galatasaray'ı yense sanki sevinmiycek maç sonu sevinmek en doğal haklarıdır.
Bu arada seyirci olsa BJK göztepe ye giremez bile beraberlik olurdu.
Galatasaraylıyım %75 Beşiktaş % 25 Galatasaray şampiyon olabilir.

Şampiyonluğa inanmama sebebin nedir?
Beşiktaş 4 0 alır.
Galatasaray 2 1 alır.
Ve şampiyon çok rahat BJK olur averaj farkı çok fazla.

Dostum söylediğin skorların tam tersi çıkma ihtimali aşırı yüksek Galatasaray bu stslden hangi takım olursa olsun bir fark ile böyle bir maçı kazanmaz.
Hatay maçı salmadı. Eğer o gün Hatay kazansa sevincinden ölecektin. Herkesin içinde Beşiktaş nefreti var. Korkmayın, titreyin!

Neden insanların için de BJK nefreti olsun yarın şampiyonlar liginde bir başardı elde etse elimizden geldiğince Galatasaray camiası olarak destekleriz imparator kaybedersek oturur alkışlarız demişti hatirlatirim bir de korkmanıza gerek yok Türk Telekom arenada gördük gerçek kara kartalı!
Galatasaray camiası olarak sizden sadece istediğim şampiyonluğa inanmanız şampiyon olur muyuz garantisini veremem kimse veremez ama biz inandıkça ger zaman bir ümit olacaktır fb neden şampiyon olamiyor saniyosunuz en küçük puan kaybında takımı ölü ilan ediyorlar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı