Şampiyon San Antonio Spurs!

• Konuyu başlatan Oğulcan Erişti
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.553
O

Oğulcan Erişti

Ziyaretçi
San Antonio Spurs, Miami Heat'i final serisinde 4-1 yenerek sampiyon oldu ve 5.sampiyonluk kupasini muzesine goturdu.

MVP ise Kawhi Leonard oldu.

1. maç: SAS 110-95 MIA
2. maç: SAS 96-98 MIA
3. maç: MIA 92-111 SAS
4. maç: MIA 86-107 SAS
5. maç: SAS 104-87 MIA

Sizin gorusleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, geçen sene de öyle olmuştu. Tam San Antonio kazandık dedik, lanet olasıca Ray Allen'in üçlüğü ile uzatmalara götürmüşlerdi.

Miami, Lebron'u haketmiyor. Şu final serisinde Miami adına oynayan tek adam Lebron'dur. San Antonio'nun o efsanevi takım oyununa karşı direnemediler.

Edit: Miami Heat, bu yenilgiden sonra yaprak dökümüne gidecek. Dilerim ki Lebron başka takıma gitsin, kendini iyice göstersin. Wade ile Bosh kendini zaten rezil etti, üstüne takımını ve Miami'yi de yaktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 3. maçta belli oldu bu kupayı alacağı.
Spurs gerçekten hak etti, geçen senede hak etti ama alamadı.
Lebron'a gelince, oldukça başarılı idi.. Ama 1 kişi 5 kişiye karşı savaşamaz. Kaybetmelerinin bir etkisi de Wade idi. İnanılmaz kötü idi ama buna rağmen 31 sayı attı yanlış hatırlamıyorsam..
Yani 3 kişi ile değil, 5kişi ile oynamak gerekir basketbolu. İyi ki kazandı Spurs.

Final'i kesinlikle hakeden Spurs'tu . Kawhi Leonard'da MVP'liği aldığı için çok mutlu oldum . Miami gerçekten isteksiz oynadı ve kaybetti .
Wade ve Bosh kariyerlerinin sonlarına geldi artık . Lebron tek başına o yükün altından kalkamaz seneye gidecektir Miami'den . Tekrar Cleveland'a gidip , Irvıng ile fırtına estirmesini isterim .

Manu Ginobelli MVP olsa daha çok sevinirdim. Çünkü SAS'ı ayağa kaldıran hep o oldu. Miami maça çok iyi başladı. LeBron yanıyordu. Sonra takım kendini saldı. Wade'i 2006'dan beri beğenerek izliyorum ilk defa bu kadar kötü oynadı. LeBron tek başına oynadı resmen. Mağlubiyet kaçınılmazdı. SAS'ı tebrik ederim. En çok Duncan için sevindim. Yüzük alarak basketbolu bırakıyor diye. Miami kendine düzgün bir savunmacı ve PG alması lazım. İnşallah bu sene olacak Draft'ten düzgün bir oyuncu alır. Wade gibi bir adam çıkar. Gönül isterdi 7. maç olsaydı ama tebrikler SAS.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı