Bilmiyorum spor bölümüne böyle konular açabiliyor muyuz. Ama ben yine de açtım. (Yanlış bilgi verdiysem şimdiden özür dilerim)
İlk maç Manchester City-Barcelona. City'de Yaya Toure cezalı. Barcelona da Vermaelen ve Douglas sakat muhtemel 11'ler:
Manchester City: Hart; Zabaleta, Mangala, Kompany, Clichy; Fernandinho, Fernando; Nasri, Silva, Milner; Agüero
Barcelona: Bravo; Alba, Mascherano, Piqué, Alves; Iniesta, Busquets, Rakitić; Neymar, Messi, Suárez
Bence Agüero iyi oynarsa kazanabilir M.City Yaya Toure gerçekten büyük eksik. Barcelona topla oynama yüzdesinde Avrupanın en iyilerinden. Benim bu maçta favorim Manchester City. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
Sonraki maç Juventus-Dortmund. Juventus da Asamoah sakat. Barzagli, Marrone ve Matri nin durumları şüpheli. Borussia Dortmund da Grosskreutz sakat. Bender, Kampı ve Kehl in durumları şüpheli.Muhtemel 11'ler:
Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra; Pogba, Pirlo, Marchisio; Vidal; Tevéz, Morata
Dortmund: Weidenfeller; Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer; Bender, Gündoğan; Błaszczykowski, Kagawa, Reus; Aubameyang
Bence Juventus Aubameyang'ı tutarsa Dortmund'un fazla şansı kalmaz tabii ki Reus Kagawa Blaszczykowski gibi yıldızlar var ama bence en çok Aubameyang'a karşı zorlanabilirler.
Söylemeyi unuttum (Reklam olur mu bilmiyorum) Manchester City-Barcelona maçı saat 21:45 te NTV d. Maalesef Juventus-Dortmund maçı 21:45 te D-Smart'ta.
Canım sıkıldıkça Şampiyonlar Ligi maçları hakkında böyle bilgi vereceğim. Böyle konuların başka yeri var ise özür dilerim
(Verdiğim tüm bilgileri UEFA'nın sitesinden aldım.)