Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Grubu

Ben öyle düşünmüyorum geçen sezonda Cruj ve Braga maçında şansızlık olmasaydı rahat çıkıyorduk gruplardan bu senede Kobenhavn geçebiliriz diye düşünüyorum Juventus da zorlayacak çok iyi bir takımımız var Real Madrid biraz zor yenmemiz ama imkansız değil şanssızlığımız olmaz ise yine bir çeyrek final belkide yarı final neden olmasın..

Ben öyle düşünmüyorum geçen sezonda Cruj ve Braga maçında şansızlık olmasaydı rahat çıkıyorduk gruplardan bu senede Kobenhavn geçebiliriz diye düşünüyorum Juventus da zorlayacak çok iyi bir takımımız var Real Madrid biraz zor yenmemiz ama imkansız değil şanssızlığımız olmaz ise yine bir çeyrek final belkide yarı final neden olmasın..

Cluj ve Braga Şampiyonlar Ligi'nin en alt seviye takımlarındandı. Bu yıl Galatasaray'ın işi çok çok daha zor. Kobenhavn, Braga ve Cluj'dan daha iyi bir takım, Juventus ile Real Madrid hemen hemen aynı düzeyde takımlar. Galatasaray'ın kadrosu bu yıl daha iyi ama Şampiyonlar Ligi'nde fazla başarı beklememeliyiz.

Eğer şansızlık yada aptallık yapıp dandik bir oyun sergilemezlerse, kendilerini oyuna verip, ciddi alırlarsa her maçı ben Galatasaray'ın gruptan 2. olarak çıkacağına güveniyorum. Tabi Real Madrid illa ki 1. çıkar fakat 2 maçın en kötü birinde Galatasaray yener diye düşünüyorum zira geçen seneden kalan bir hesabımız vardı :)

Ben Juve ile evimizde 1-1 berabere kalacağımızı düşünüyorum. Deplasmanda 2-0 yenileceğiz. Kopenhag'tan en az 4 puan alacağız ve Madrid'ten de 1 veya 3 puan alacağız diye tahmin ediyorum. Bu tahminlerim doğrultusunda en fazla 10, en az 6 puan eder. 10 puan alırsak şansımız olması gerekir 2. olmak için, yani Juve Real'e 2 maç yenilecek ve Kopenhag'a puan kaybedecek. (Mağlubiyet ve beraberlik doğrultusunda.) Başka türlü işimiz gerçekten zor. Bu dediklerimin üstüne çıkarsak üstün performans diye sayarım. Yani Kopenhag'tan 6 puan alıp Juve'yi yenersek vs. Ama gönlümden kopan şu puanlama:

Real Madrid: 15 (Galatasaray mağlubiyeti deplasmanda)
GALATASARAY: 10 (Kopenhag(x2) ve Madrid galibiyetleri ve Juventus beraberliği)
Juventus: 8 (Real Madrid(x2) mağlubiyetleri ve Galatasaray, Kopenhag beraberliği)
Kopenhag: 1 (Juventus beraberliği)

Yani çıkarılacak sonuç Juve, Madrid'e kaybetmek zorunda yenemediğimiz taktirde. Üstüne Kopenhag'a da en az 2 puan kaybetmeli. Tabi bunlar tahmin ne olacağı bilinmez.

6 puan alırsak da bunlar 1 galibiyet, 1 beraberlik Kopenhag ve Real Madrid, Juventus beraberliği olur ki bu riske girmektense Kopenhag'tan 6 puan almak iyi olacaktır ama bu grupta 3. garanti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı