Şampiyonlar Ligi kupası sizce kimin olmalı?

Bir de Juventus kupayı alır ne macera olur ama. Ronaldo benim gözümde dünyanın en iyisi, Messi daha yetenekli bana göre ama yetenekte bir yere kadar. Messi sadece Barcelona kariyeri var, milli takımda başarısız.

Ronaldo öyle değil oynadığı her takımın seyrini değiştiren bir futbolcu. S. Lizbon, Manchester United, Real Madrid'de muazzam işler başardı, Juventus'da da buna devam ediyor. Portekiz milli takımında da ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz, Avrupa Şampiyonasını kazandı, Messi'nin milli takımıyla da bir başarısı yok.

Simeone'nin ilk maçta yaptığı bir hareket vardı, Ronaldo aynısını yaptı tepki olarak ona karşı, Atletico Madrid'in taraftarlarının ilk maçtaki yenilgiden sonra Ronaldo'ya sataşmalarına Ronaldo benim 5 kupam var, sizin hiç yok rövanşa görüşürüz demişti. Çok hırslı bir futbolcu dediğini de yaptı olağanüstü bir oyuncu gerçekten.
Ronaldo'nun azmi ve hırsının kendisini yücelttiğini düşünüyorum. Messi de iyi bir oyuncu ama tek başına takım gidişatını etkileyemiyor. Örnek vermek gerekirse Messi alakasız bir takıma transfer olsa, üstüne koymayı geç Barcelona'daki başarısının olağanüstü bir şekilde devam edebileceğini bile sanmıyorum.

Ronaldo çok ayrı dediğin gibi.

@Jira Aynen hırsı ve azmi bambaşka, insani yönden de duygusal biri bu yüzden Ronaldo çok sevilen bir futbolcu. Manchester United ve S. Lizbon forması giyerken sol kanatta birebir mükemmel adam geçerdi, Real Madrid formasını giydikten sonra da futbolunda bir evrilme oldu, tabii RM takımında da 4 yıl falan birebirlerde iyi adam geçiyordu, sonraki yıllarda RM'nin oyun planına ve ilerleyen yaşı dolayısıyla daha fazla gizli forvet rolünde yani sol kanattan çok ceza sahası içine giren bir futbolcu oldu ve RM tarihinin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu oldu.

Ronaldo Şampiyonlar Ligi tarihin gelmiş geçmiş en çok gol atan futbolcusu, 7 defa ŞL liginde gol kralı oldu ve son 5 senedir üst üste Şampiyonlar liginde gol kralı oluyor.

Messi başka bir takımda asla Barcelona'daki başarıyı yakalayamaz, Barcelona'nın tüm oyun planı Messi üzerine kurulu, büyük maçlar dediğimiz kritik maçlarda asla Ronaldo kadar ön plana çıkmıyor Messi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı