Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid!

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.329
“Gol olmayacak muhtemelen” faul veriyor sanki. Belki ofsayt değil, doğru uygulama yapsınlar o zaman? O Barcelona Chelsea eşleşmesinin ilk maçında Barcelona açık ve net bir şekilde doğranmıştı, ikinci maçta Chelsea doğrandı evet ama tiktok veya instagram’dan gördüğün videolarla gelip burada yorum yapma. 2 maçı da git otur izle hakkında yorum yapacaksan.
Tiktok ve instagramdan gördüğünüz videolarla Real Madrid'e sallayan sizsiniz. Kupayı alamadı diye hakem hatasını yok sayamazsında. Hakemler doğru yönetseydi Real tekrardan üst üste 3. şampiyonluğunu alıyordu şu anda.

Tiktok ve instagramdan gördüğünüz videolarla Real Madrid'e sallayan sizsiniz. Kupayı alamadı diye hakem hatasını yok sayamazsında. Hakemler doğru yönetseydi Real tekrardan üst üste 3. şampiyonluğunu alıyordu şu anda.
4 yiyen takım mı şampiyon olacakti geçen sene?

Tek bildikleri Chelsea maçı ama o maçta iki tarafta doğrandı henry nin verilmeyen penaltısı bundan önceki Chelsea maçında sert müdahalelere rağmen verilmeyen fauller ve kartlar + Mourinho korkağının korkudan sahayı traktör ile dağıtması ama maçı Barcelona kazandığı için Barcelonaya patladı.

Komik. 2014’te Atletico 1-0 öndeyken Ramos’un son dakika golünde Bale Juanfran’a dirsek atıyor. 2016’da Shakhtar’a karşı oyuncuya bile çarpmayan top el nedeniyle penaltı veriliyor. 2017’de PSG’ye karşı atılan 1 ofsayt gol var. 2017’de Bayern’e karşı Vidal’a çıkan kırmızı kart, Casemiro’ya çıkmayan kırmızı kart, Ronaldo’nun 2 ofsayt golü var. Bu sezon Bayern’in verilmeyen nizami golü var. Ben bu maçların tamamına yakınını canlı izledim öyle yorum yapıyorum. Halamadrid instagram sayfasından 2009 Barcelona Chelsea eşleşmesi editi izleyerek yapmıyorum.

@deniz.10 Real Madrid'in binlerce verilmeyen golü vardır ligde. Yani zaten tarihin en büyük şikesi Barca-Chelsea maçı olarak geçer bunun üstü yoktur. Hayır yani Bayern'li adam gelip Real Madrid şike yapıyor dese anlarım ama senin tuttuğun takım zaten şikenin en kralını yaptı.
Editlerle konuşan birisi daha. O eşleşmede Henry ve Eto’onun verilmeyen penaltıları da var. Madrid sayfalarından çıkın da maç izleyin azıcık.

Bütün takımları ayrı bir kategoriye ayırıp, Real Madrid'i ayrı bir kategoriye ayırmak gerekir.
Finale gelen Real Madrid kupaya talip değil, kupaya sahiptir.

1717277675745.png
1717277693023.png

Popülizm berbat bir şey özelliklede futbolda. Real Madrid fanlarının sesi Dortmund fanları kadar çıkamadı tâbi orası sosyal medya değil tabi babasının parası ile telefon alıp tiktok veya Instagramdan edit yapmaya benzemiyor ee birde fanlarının çoğu Arap ve düşük gelirli ülkeler oluncada maça gitmesi zor olmuştur

Komik. 2014'te Atletico 1-0 öndeyken Ramos'un son dakika golünde Bale Juanfran'a dirsek atıyor. 2016'da Shakhtar'a karşı oyuncuya bile çarpmayan top el nedeniyle penaltı veriliyor. 2017'de PSG'ye karşı atılan 1 ofsayt gol var. 2017'de Bayern'e karşı Vidal'a çıkan kırmızı kart, Casemiro'ya çıkmayan kırmızı kart, Ronaldo'nun 2 ofsayt golü var. Bu sezon Bayern'in verilmeyen nizami golü var. Ben bu maçların tamamına yakınını canlı izledim öyle yorum yapıyorum. Halamadrid Instagram sayfasından 2009 Barcelona Chelsea eşleşmesi editi izleyerek yapmıyorum.

Editlerle konuşan birisi daha. O eşleşmede Henry ve Eto'onun verilmeyen penaltıları da var. Madrid sayfalarından çıkın da maç izleyin azıcık.

Real Madrid'in almadığını söylemiyorum ben burada. Diğer takımlarda fazlasıyla hakemle alıyor ama Real Madrid'in binde biri kadar konuşulmuyor. Real Madrid'in şampiyonlar ligi maçlarını yıllardır hiç kaçırmam, lig maçlarınında çoğunu izlerim. Dediğiniz pozisyonların %99'unda da haklısınız ama ezbere konuşup bu senede Real Madrid hakemle aldı diyen kitle feci boş yapıyor. Bayern maçındaki gri pozisyon net değil. Bu sene tamamen hakkıyla aldılar. 2 sene önce de tek pozisyon hatırlıyorum, Benzema'nın Donnaruma'ya yaptığı müdahale, o da gri pozisyon.

4 yiyen takım mı şampiyon olacakti geçen sene?

İlk maçta o gol olmasa maç 1-0 bitse ne olacaktı? Ki golün olduğu dakikalarda Madrid daha iyi oynuyordu. City'nin kapanan Real karşısında ne kadar zorlandığını gördük bu sene de. Çok çok daha farklı bir maç izlerdik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı