Şampiyonlar Ligi'nde Kura Çekimi Bugün

Hocam mesela kat ve kat söyleminiz pek doğru değil. Twente ve molde başa baş takımlar. Aradaki fark GS'nin daha tam oturmamış kadrosu fenerin planlı ve oturmuş kadrosu.

Umarım City Real Milan üçlüsü gelir. En azından seyir zevki yüksek maçlar oynanır. Bragaya portoya feyenoorda yenileceğimize onlara yenilelim.

Dediğinize katılıyorum Galatasaray halen tam oturmadı ancak moldenin twenteden kat mı kat daha üstün bir oyun oynadığını düşünüyorum

Twente ilk golü yiyene kadar Fenerbahçe'yi oldukça zorlayan kaliteli bir oyun sergiliyordu. İlk golü yedikten sonra biraz oyundan düştüler ve yedikleri kırmızı kartla maçı tamamen saldılar. Fenerbahçe'nin yaptığı insan üstü pres sayesinde de 2.yarı sadece 1 kere atağa kalkabildiler. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın arasında öyle inanılmaz bir kadro kalite farkı yok, Galatasaray oyuncularının performans sorunları ve kadroda uyum problemleri olmasa Galatasaray Molde'yi gole boğardı bence.

Umarım City real milan üçlüsü gelir. En azından seyir zevki yüksek maçlar oynanır. Bragaya portoya feyenoorda yenileceğimize onlara yenilelim.

O da komikmiş.

Kesinlikle gsliler moldeyi çok abartıyor.

Dediğim gibi Okan Buruk iyi bir hoca zamanında Başakşehir'de SL de iyi iş yaptı ama alacak olursak 5 büyük lig görmüş bir hoca en iyisi.
5 büyük lig görmüş en son Mancini'yi gördük veya Fener'de JJ'i gördük. Okan Hoca taktik-teknik bilgisi, lige aşinalığı vs. bakımından şu an en iyi seçenek devam etmek gerek. Doğru eleştirileri tabii ki yapalım ama göndermek çok kötü bir tercih olur.

Kendi tercihiniz. Ama benim kişisel tercihim 3 büyüklerde td anlamında en kötü GS olduğu.

Hocam isimlere bakıldığında hiç kolay gözükmüyorlar, fakat Galatasaray boş bir takım değil ve Rams Park'da oynanan çoğu maçı kazanabileceklerini düşünüyorum. Umarız ki RC Lens Young Boys gibi takımlar gelir.

Şampiyonlar liginde sağlam takımlar var. Ben açıkçası Galatasaray'ın Uel'e düşeceğini düşünüyorum. Ayrıca şu saat bazında olan TSI çok dikkatimi çekti sanki Volkswagen motoru (TR saatine öyle dediklerini biliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…