Sewy Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #61 M3HM3TY dedi: Şampiyonlar liginde sağlam takımlar var. Ben açıkçası Galatasaray'ın Uel'e düşeceğini düşünüyorum. Ayrıca şu saat bazında olan TSI çok dikkatimi çekti sanki Volkswagen motoru (TR saatine öyle dediklerini biliyorum) Genişletmek için tıkla... Galatasaray'dan son 16 çeyrek final gelmezse bile diğer Türk takımlarımızdan çok ümitliyim.
M3HM3TY dedi: Şampiyonlar liginde sağlam takımlar var. Ben açıkçası Galatasaray'ın Uel'e düşeceğini düşünüyorum. Ayrıca şu saat bazında olan TSI çok dikkatimi çekti sanki Volkswagen motoru (TR saatine öyle dediklerini biliyorum) Genişletmek için tıkla... Galatasaray'dan son 16 çeyrek final gelmezse bile diğer Türk takımlarımızdan çok ümitliyim.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 31 Ağustos 2023 #62 Sewy dedi: Galatasaray'dan son 16 çeyrek final gelmezse bile diğer Türk takımlarımızdan çok ümitliyim. Genişletmek için tıkla... Ben fener ve jkden (en çok fener)
Sewy dedi: Galatasaray'dan son 16 çeyrek final gelmezse bile diğer Türk takımlarımızdan çok ümitliyim. Genişletmek için tıkla... Ben fener ve jkden (en çok fener)
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #63 Sewy dedi: Galatasaray'dan son 16 çeyrek final gelmezse bile diğer Türk takımlarımızdan çok ümitliyim. Genişletmek için tıkla... Ben Fenerbahçe'den çok ümitliyim ve zaten fenerliyim.
Sewy dedi: Galatasaray'dan son 16 çeyrek final gelmezse bile diğer Türk takımlarımızdan çok ümitliyim. Genişletmek için tıkla... Ben Fenerbahçe'den çok ümitliyim ve zaten fenerliyim.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 31 Ağustos 2023 #64 M3HM3TY dedi: Ben Fenerbahçe'den çok ümitliyim ve zaten fenerliyim. Genişletmek için tıkla... Ben BJK'li olarak en çok fenerden ümitliyim.
M3HM3TY dedi: Ben Fenerbahçe'den çok ümitliyim ve zaten fenerliyim. Genişletmek için tıkla... Ben BJK'li olarak en çok fenerden ümitliyim.
Sewy Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #65 M3HM3TY dedi: Ben Fenerbahçe'den çok ümitliyim ve zaten fenerliyim. Genişletmek için tıkla... Fenerbahçe dehşet bir takım. Bugün oynanacak olan maçı izlemeyi ihmal etmeyeceğim.
M3HM3TY dedi: Ben Fenerbahçe'den çok ümitliyim ve zaten fenerliyim. Genişletmek için tıkla... Fenerbahçe dehşet bir takım. Bugün oynanacak olan maçı izlemeyi ihmal etmeyeceğim.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #66 Sewy dedi: Fenerbahçe dehşet bir takım. Bugün oynanacak olan maçı izlemeyi ihmal etmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Benim bu yıl ümidim daha fazla takımdan. Takım bomba gibi. Özellikle tadic ve szymanski.
Sewy dedi: Fenerbahçe dehşet bir takım. Bugün oynanacak olan maçı izlemeyi ihmal etmeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Benim bu yıl ümidim daha fazla takımdan. Takım bomba gibi. Özellikle tadic ve szymanski.
Sewy Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #67 Bugün kanal TV 8,5'da saat 19.00'daydı kura çekimi diye hatırlıyorum.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 31 Ağustos 2023 #68 M3HM3TY dedi: Benim bu yıl ümidim daha fazla takımdan. Takım bomba gibi. Özellikle tadic ve szymanski. Genişletmek için tıkla... Szymanski Türkiye'de en kıskandığım topçu.
M3HM3TY dedi: Benim bu yıl ümidim daha fazla takımdan. Takım bomba gibi. Özellikle tadic ve szymanski. Genişletmek için tıkla... Szymanski Türkiye'de en kıskandığım topçu.
Sewy Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #69 M3HM3TY dedi: Benim bu yıl ümidim daha fazla takımdan. Takım bomba gibi. Özellikle tadic ve szymanski. Genişletmek için tıkla... Tadic liderlik vasfına sahip bir oyuncu sanki Fenerbahçe'li doğmuş gibi bir oyuncu.
M3HM3TY dedi: Benim bu yıl ümidim daha fazla takımdan. Takım bomba gibi. Özellikle tadic ve szymanski. Genişletmek için tıkla... Tadic liderlik vasfına sahip bir oyuncu sanki Fenerbahçe'li doğmuş gibi bir oyuncu.
ahmetyusufsosyall Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #70 Allah bize sabır versin. Bu torbalar ne var ya bizim şansımızda Manchester City Real Madrid Milan ve Galatasaray gelir.
Allah bize sabır versin. Bu torbalar ne var ya bizim şansımızda Manchester City Real Madrid Milan ve Galatasaray gelir.