Şampuan önerisi

Benim saçım aşırı sık ve çok çabuk yağlanıyor, daha önceden de kepek sorunum vardı çok sükür ki ondan kurtuldum. Syoss Kauf La Roche gibi tuzsuz şampuanlar deneyebilirsin.

Maybach motor kaç HP? :neo:

603HP hocam. :cool:

Sadece şampuan kullanılırsa her şampuan hemen hemen aynı sonucu verir. Şampuandan sonra saç bakım kremide kullanılırsa tam verim alınır.

Dikkate alıp, kendime Schwarzkopf'un saç kreminden aldım. Deneyip göreceğiz bakalım sonuç nasıl olacak.

Bütçe belirtmediğiniz için market şampuanı önerisi yapmayacağım. Kerastase öneririm. Sachane'ye baktım, Kerastase'in daha önce kullandığım bir ürünü vardı. Sanırım o stokta kalmamış. Ama size göre şunu buldum.
Kerastase Homme Capital Force Anti Oiliness Yağlı Saç Karşıtı Şampuan : Saç Bakımı

İleride evet belki ama şuan için buna bütçe ayırabileceğimi sanmıyorum hocam teşekkür ederim.

Dalin kullanıyorum, gözleri yakmıyor :)

Cidden mi? :D

Sadece şampuan kullanılırsa her şampuan hemen hemen aynı sonucu verir. Şampuandan sonra saç bakım kremide kullanılırsa tam verim alınır.

Dostum saç kremi kullanmaya başladım, etkileri gayet güzel lakin bir şey soracağım; internetten araştırdığıma göre saç diplerine sürmeden kullanmamız gerektiği, aksi halde zararlı olacağı saç dökeceği felan yazıyor. Saç diplerine ille gidiyor, nasıl kullanacağım ki saç diplerine sürmeden? Bir de, saç kremi kutusu üzerinde öyle bir noktaya değinilmiyor.

Cidden mi? :D

Dostum saç kremi kullanmaya başladım, etkileri gayet güzel lakin bir şey soracağım; internetten araştırdığıma göre saç diplerine sürmeden kullanmamız gerektiği, aksi halde zararlı olacağı saç dökeceği felan yazıyor. Saç diplerine ille gidiyor, nasıl kullanacağım ki saç diplerine sürmeden? Bir de, saç kremi kutusu üzerinde öyle bir noktaya değinilmiyor.
O konuda bilgim yok. Bazı bakım kremlerinde o sorunlar görülüyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı