Samsun civarında 2. el Xbox One S satan var mıdır?

swxlvr

Hectopat
Merhaba, 2.el Xbox One S almayı düşünüyorum, son zamanlarda PS4 Slim ve Xbox One S modeli arasında kalmıştım lakin Xbox One S modelini tercih ettim, uzun zamandır bir piyasa araştırması yapıyorum, kargo değil de test edip almak istiyorum. Samsun'da oturuyorum ve bulunduğum bölgenin sahibinden ve Letgo ilanlarına baktığımda 3500-4000 lira bandında buldum lakin all digital bulabildim sadece hatta tek kollu ve 500GB çoğuda, acaba samsun civarında 1TB Xbox One S satan var midir?
(İki kol olmasi onemli değil lakin all digital olmamasi önemli)

Bende şu sıralar Xbox bakıyorum kendime. Xbox One S için dediğiniz gibi 3K 3.5k fiyat istiyorlar. Xbox s e bakıyorsunuz 4.500 istiyor. Yani 1.000₺ fark için de Xbox s alınır elbette. Dolayısı ile eğer fiyat skalasını aşağı indiremiyorsanız, bir üst modelini bir miktar üstüne koyarak alabilirsiniz. Şayet ben 4.500-5.000'e Xbox s alacağım. 3.500-4.000 One S'e vermektense.

9. nesil Controller lazım olursa etiketlersin satmayı düşünüyorum, merkezde oturuyorum. Xbox için Site Camii'nin altındaki PS'ci Kemal var ona sor.
Teşekkürler

Bende şu sıralar Xbox bakıyorum kendime. Xbox One S için dediğiniz gibi 3K 3.5k fiyat istiyorlar. Xbox s e bakıyorsunuz 4.500 istiyor. Yani 1.000₺ fark için de Xbox s alınır elbette. Dolayısı ile eğer fiyat skalasını aşağı indiremiyorsanız, bir üst modelini bir miktar üstüne koyarak alabilirsiniz. Şayet ben 4.500-5.000'e Xbox s alacağım. 3.500-4.000 One S'e vermektense.
Hocam mantıklı ama bütçem okadar maalesef

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı