Samsun Tab 4 Play Store sunucu hatası

Efruzbey

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi 1660X Super Ventus, İ3 10105F, 16GB Ram(2x8) 500gb m2 ssd
LG 24GN65R-B
Meslek
Bilişim Bölümü Meslek Lisesi
Samsun Tab 4 Play Store sunucu hatası alıyorum yardım eder misiniz?

Aynı model tableti kullanıyorum. Android sürümü çok düşük kaldığı için, Google Play dahi açılmıyor ayrıca Google hesabı ekleyemiyorum. Tek çözüm yolu costum ROM kurmak.

Aynı model tableti kullanıyorum. Android sürümü çok düşük kaldığı için, Google Play dahi açılmıyor ayrıca Google hesabı ekleyemiyorum. Tek çözüm yolu costum ROM kurmak.
O modelin custom ROM için çekirdek dosyaları bile yok. Zaten KitKat desteği yakın zamanda bittiği için artık desteklenmeyecek.

Ben Custom Rom kullanma taraftarı değilim çok fazla. O Custom Rom yapan adamın içine ne gömdüğünü bilemiyoruz. Belki sizin fotoğrafınızı dark webde bitcoin ile satışa da çıkarabilir, ya da minning ile cihazınızı da kullanabilir.

En kötü APKMirror gibi sitelerden apk ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz, çözümsüz değil.

T230 sahibiyim. Şu anda stabil olmasa da Android 7.1 çalışıyor.
XDA'da Android 10 da var. Kernel bilgisi doğru ama XDA gibi yerlerde özel kernel yazanlar varmış.

Şahsen en azından custom rom kursam resmi LineageOS sürümlerini kurardım ama Tab S4 için resmi bir LineageOS sürümü yok.

Yeni olması gerek zamanında hatırlıyorum bambaşka bir çip kullanmışlardı T230 modeline hiçbir şekilde Kernel kodu olmadığı için Custom ROM atılamıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…