Play Store ön belleğini ve verilerini temizleyin. Yüksek ihtimalle çözülür.
O modelin custom ROM için çekirdek dosyaları bile yok. Zaten KitKat desteği yakın zamanda bittiği için artık desteklenmeyecek.Aynı model tableti kullanıyorum. Android sürümü çok düşük kaldığı için, Google Play dahi açılmıyor ayrıca Google hesabı ekleyemiyorum. Tek çözüm yolu costum ROM kurmak.
O modelin Custom ROM için çekirdek dosyaları bile yok. Zaten KitKat desteği yakın zamanda bittiği için artık desteklenmeyecek.
XDA'da Android 10 da var. Kernel bilgisi doğru ama XDA gibi yerlerde özel kernel yazanlar varmış.T230 sahibiyim. Şu anda stabil olmasa da Android 7.1 çalışıyor.
Yeni olması gerek zamanında hatırlıyorum bambaşka bir çip kullanmışlardı T230 modeline hiçbir şekilde Kernel kodu olmadığı için Custom ROM atılamıyordu.XDA'da Android 10 da var. Kernel bilgisi doğru ama XDA gibi yerlerde özel kernel yazanlar varmış.
Şahsen en azından custom rom kursam resmi LineageOS sürümlerini kurardım ama Tab S4 için resmi bir LineageOS sürümü yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.