Samsun Tekkeköy için altyapısız internet var mıdır?

AlevnaX

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Samsun tekkeköy'de yaşıyorum. Bulunduğum evde 16 Mbps internet mevcut olduğunu söylemişlerdi 2 yıl önce bende almıştım fakat 1 yıldan beri sadece 6 Mbps veriyorlar akıl erdiremiyorum. Bu hız hiçbir şekilde yetmiyor yetmeyi bırakın Online FPS oyunlarında aniden ping 110'dan 1000'e çıkıyor yükselme olmadığında da sabit 110 ping veriyor bu değerler çok kötü sonuç olarak altyapısız internet arayışına girdim. Sadece Superbox'u bulabildim o ise 16 Mbps 250 GB kotalı paketini en düşük 1000 TL'den satıyor hadi sabit 16 verse gene 1000 TL verirdim ama 250 GB kota nedir? Yani beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapısız internetler FPS oyunları için çok ideal değil. Ping sorunu olacaktır.

Yani benim yapabileceğim hiçbir şey yok mu?

Ben telefonumda Turkcell kullanıyorum telefonumun internetini kablolu bağladığımda sabit 90 ping veriyor bu altyapısız internetlerin çalışma mantığı telefonlar ile aynı diye biliyorum bana 90 - 100 arası bir ping değerini sabit verse yeter.
Görüşlerinizi merak ediyorum.

Sende yine 6 da olsa bir altyapı varmış, alanlıda yeni bir binaya yerleştim burada altyapı hiç yok, kim bilir ne zaman gelir. Türk Telekom Magnet şuan en mantıklısı gibi geliyor ama o da çok pahalı.

Sende yine 6 da olsa bir altyapı varmış, alanlıda yeni bir binaya yerleştim burada altyapı hiç yok, kim bilir ne zaman gelir. Türk Telekom Magnet şuan en mantıklısı gibi geliyor ama o da çok pahalı.
Magnet kullanmak için bir şart var oda bulunduğunuz adreste bir altyapı olmaması gerekiyor. Malesef ki arkadaşta altyapı olduğu için kullanamaz.

Yani benim yapabileceğim hiçbir şey yok mu?

Ben telefonumda Turkcell kullanıyorum telefonumun internetini kablolu bağladığımda sabit 90 ping veriyor bu altyapısız internetlerin çalışma mantığı telefonlar ile aynı diye biliyorum bana 90 - 100 arası bir ping değerini sabit verse yeter.
Görüşlerinizi merak ediyorum.
Bir türkcell bayisine gidip VINN tarzı şeylere bakabilirsiniz fakat onlarda 100 200gb gibi sınırlı oluyor. Süperbox'a nazaran bir tık daha ucuz.

Güncelleme: Şimdi karıştırırken gördüm TÜRK TELEKOM da CepMagnet diye bir şey çıkarmış VINN tarzı yada SüperBox GO tarzı bir hizmet. Fiyatlar daha uygun gibi geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı