Samsun'da sokakta çıplak gezen bir şahıs, vatandaş ve zabıta tarafından dövüldü

Ama ABD'deki polisler deneyimli tecrübeli kişiler Türkiye'deki gibi torpille girenlerden oluşmuyor.

Bu ırkçılıktır dostum. Ayrıca Amerika'da bireysel silahlanma diye bir şey var. Eğer adam silahına ellerse direkt ölür. Liberalizm ülkesi, oralara değinmeyelim şimdi.

Dostum adını hatırlamıyorum ama hani bir şey dmeişti söylersem ben de hapse girmeyeyim

Türkiye'deki deneyimli polisler bir yerde yok sen teşkilatın derinini bilmezsin bilmede zaten.

Deneyimli polisler tabii vardır ama son yıllarda alınan polislerin çoğu deneyimsiz hatta burada bir konu açılmıştı bir yerde yabancı uyruklular çatışmış polis düzgün müdahale edememiş bir polis vurulmuş vurulan polisin silahıyla vatandaşın biri polisi savunmuş sence deneyimli birinin başına gelir mi bu?

Adamın akli dengesi yerinde değil çıkacak büyük ihtimal. Darp etmeseler iyimiş.

Pazar günü Sansun'da ortalık yerde çıplak koşturan birisini görünce hemen dövmek mi gerekir?

İnşallah mülteci değildir. Engelli de olabilir.

Zabıtalarin işten atılması lazım. Sen kolluk kuvveti bile değilsin, kimi dövmeye hakkın var?

Olay tam tahmin ettiğim gibi çıkmış.

Batı Park'ta çıplak şekilde gezen ve darp edilen vatandaşın, psikolojik sorunları olduğunun tespit edildiği belirtildi. Samsun Medya Grubu'na bilgi veren emniyet yetkilileri, ihbar üzerine polislerin olayın yaşandığı yere gittiklerini belirterek, "Ekiplerimiz çıplak durumda olan genç vatandaşı gözaltına alarak polis merkezine götürdüler. Burada yapılan incelemede şahsın ailesine ulaşıldı. Aile verdiği bilgide, çocuklarının psikolojik sorunu olduğunu söyledi.Gerekli işlemler yapıldıktan sonra, söz konusu vatandaş ailesine teslim edildi" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…