Machiavellii
Hectopat
Zabıtalarin işten atılması lazım. Sen kolluk kuvveti bile değilsin, kimi dövmeye hakkın var?
Bana denk gelseymiş ben de döverdim
Son düzenleyen: Moderatör:
Zabıtalarin işten atılması lazım. Sen kolluk kuvveti bile değilsin, kimi dövmeye hakkın var?
Asla aklım almıyor. Bir ara köpek saldırıları gündemdeydi, her gün bir çocuğu köpek yiyormuş gibi haberler izliyorduk. Bir ara toplu intiharlar çoğalmıştı ve haber kanalların hepsi siyanür reklamı yapar gibi haber yapıyordu. Geçen aylar arabalardan çıkan kaçak Suriyeliler, geçen hafta açık alanda üreyen mahluklar ve şimdi de çıplak gezen vatandaşlar çoğaldı.
Acaba medyayı mı suçlasak bu konuda? Eşeğin aklına karpuz kabuğu mu düşürüyorlar? Bilmiyorum.
Bu durumda suç ailesinde oluyor. Psikolojisi bozuk bir bireyin yanında olup denetlemeleri gerekiyor. Bu adam çıplak bir şekilde Samsun'un özellikle pazar günleri en kalabalık olan bir bölgesi olan Batı Park'ta çıplak gezebilecek kadar denetlenmiyorsa şahsı verilmesi gereken cezanın ailesine verilmesi taraftarıyım.Olay tam tahmin ettiğim gibi çıkmış.
Batı Park'ta çıplak şekilde gezen ve darp edilen vatandaşın, psikolojik sorunları olduğunun tespit edildiği belirtildi. Samsun Medya Grubu'na bilgi veren emniyet yetkilileri, ihbar üzerine polislerin olayın yaşandığı yere gittiklerini belirterek, "Ekiplerimiz çıplak durumda olan genç vatandaşı gözaltına alarak polis merkezine götürdüler. Burada yapılan incelemede şahsın ailesine ulaşıldı. Aile verdiği bilgide, çocuklarının psikolojik sorunu olduğunu söyledi. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra, söz konusu vatandaş ailesine teslim edildi" dedi.
Direkt dövmeleri doğru olmamış, adam deli mi değil mi, fakat bile bile yaptı ise hemşerim ile bir kez daha gurur duydum.
Belki zihinsel engelli falandır yargısız infaz yapmamak gerekiyor. Çünkü aklı yerinde bir insan çıplak şekilde dışarı çıkmaz.
Bu durumda suç ailesinde oluyor. Psikolojisi bozuk bir bireyin yanında olup denetlemeleri gerekiyor. Bu adam çıplak bir şekilde Samsun'un özellikle pazar günleri en kalabalık olan bir bölgesi olan Batı Park'ta çıplak gezebilecek kadar denetlenmiyorsa şahsı verilmesi gereken cezanın ailesine verilmesi taraftarıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.