Yalnız Samsun Batı Park denize girmek için çok uygun bir yer değil. Ayrıca kaç yıldır Samsun'da yaşıyorum. Sayamadığım kadar denize gitmişliğim var, bir şeyimin çalındığını görmedim. Dediğiniz senaryo imkansıza yakın yani.Olayı görenler adamın denizden çıktığını söylüyor. Büyük ihtimal denize girmek istedi elbiselerini çaldılar.
Olayı görenler adamın denizden çıktığını söylüyor. Büyük ihtimal denize girmek istedi elbiselerini çaldılar.
Giysilerini çalmalarına çok da ihtimal vermiyorum, ki @Ecmel'inde dediği gibi batı park denize girilebilecek bir yer değil. Batı parkta denize girmek isteyen kişiler direkt olarak kendisini olası bir ölüme atıyor. 19 Mayıs gösterilerinde bile deniz aniden kabarmıştı.
Olayı görenler adamın denizden çıktığını söylüyor. Büyük ihtimal denize girmek istedi elbiselerini çaldılar.
Haberlerin hepsi doğruyu yansıtmıyor işte. Bahsedilen yerde denize girilmesi çok mümkün değil.Bilemiyorum artık. Ben haberlerin yazdığını söyledim. Bana mantıklı geldi açıkçası. Kendince yüzeyim dedi çıkınca elbiselerini bulamadı. Akli dengesi tam yerinde değilse derdini anlatamadı.
Dövme konusunda bir yorumum yok. Şiddet yanlısı birisi değilim ama ne olumlu ne de olumsuzum bu konularda. Hastaysa biraz kötü olmuş, ne yaptığını bilmiyordur büyük ihtimal ama burada da suç ailesine düşüyor. Yaptırım neyse ailesine yapılmalı. Hasta bir bireye sahip çıkmaları lazım, ailesi yoksa devletin sahip çıkması lazım.Adamı dövmeden önce bir ceket bir battaniye ile sarsalar daha iyi olurmuş. Pazar günü o kadar insanın içinde çıplak geziyorsa anlayın ki psikolojisi veya akli dengesi bozuk adamın. Hemen tekme tokat dövmek üstüne zabıtaların bekçilerin gelip cop ile dövmesi falan yanlış bence.
Haberlerin hepsi doğruyu yansıtmıyor işte. Bahsedilen yerde denize girilmesi çok mümkün değil.
Gündemi hafifletmek için söylenmiş bir söz olabilir. O kişinin dediğini ne kadar dikkate alıyorsanız burada benim dediğimi de o kadar dikkate alabilirsiniz. Yıllardır Samsun'da oturan birisi olarak söylüyorum bu dediklerimi. Kime inanacağınızı seçmek size kalmış.
Evet, illaki zor bir şeydir ama sorumluluklarını yapmaları gerekiyor. Onlar sorumluluklarını yapmadığı zaman orada etkilenen küçük yaştaki çocukların hesabını kim verecek? Duygusallıktan öte mantıksal bakmak lazım böyle durumlara ki adalet de böyle işler zaten. Duygulara yer yoktur, mantığa yer vardır.Aile uyarılabilir ama aile ceza almalı söylemine katılmıyorum. Zaten özürlü veya engelli bir çocukları varsa aile yıllardır onunla uğraşıyor üstüne sürekli çocuğu üzerinden ceza almaları ağır olur.
Şu aralar ülkemizde pek tuhaf şeyler oluyor. Samsun'da bir vatandaşın çıplak gezmesi sonucunda halk tarafından dövüldü. Paylaşılan videoda da görüldüğü kadarıyla zabıtanın da çıplak gezen şahsa cop ile vurduğu görülüyor. Ülkemizde böyle şeyleri görmek de üzüyor diyebilirim. Sonuçta adap ve ahlak var, sokakta da çıplak gezemezsin.
Samsun'da sokakta çırılçıplak gezen şahsı, tekme tokat dövdüler! Zabıta bile copla darbetti
Samsun'da çırılçıplak bir halde sokakta dolaşan bir kişiyi vatandaşlar darbetti. Çevredekiler tarafından yerde tekmelenen ve bir zabıtanın da copla vurduğu şahsın dayak yediği anlar cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.www.haberler.com Samsun'da sokakta çırılçıplak gezen şahsı, tekme tokat dövdüler! Zabıta bile copla darbetti
Samsun'da çırılçıplak bir halde sokakta dolaşan bir kişiyi vatandaşlar darbetti. Çevredekiler tarafından yerde tekmelenen ve bir zabıtanın da copla vurduğu şahsın dayak yediği anlar cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.www.sondakika.com Samsun'da çırılçıplak dolaşan adam vatandaşlar tarafından dövüldü
Samsun'da çırılçıplak bir halde sokakta dolaşan bir kişiye vatandaşlar darbetti. Çevredeki vatandaşlar tarafından yerde tekmelenen ve bir zabıtanın da copla vurduğu şahsın darbedilme görüntüleri cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.www.samsunhaber.com