Samsun'daki bir özel bankanın açığı iki kardeş tarafından bulundu

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
46.028
Makaleler
52
Çözümler
580
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsun'da ikamet etmekte olan iki kardeş bir bankanın açığını buldu, bu bankanın mobil uygulamasındaki açığı tespit eden kardeşler 16 milyar TL gibi bir parayı kendi hesabına geçirdiler. Bu parayı kendi hesaplarına geçirdiklerinde de parayı kendilerininmiş gibi kullandılar ve böyle bir açıktan yararlanmayı da tabii ki ihmal etmemişler. İki kardeş bu parayı kendisi için harcayıp akrabalarını da ihmal etmemişler. O parayla akrabalarının borçlarını da kapatmışlar. Tabii ki bu paradan faydalanmaları çok uzun sürmedi, iki gün gibi bir süre sonra yakalandılar. İki kardeş için adli kontrol şartı kararıyla serbest bırakılma kararı çıktı, iki kardeş adli kontrol şartı kararı ile serbest bırakıldı.

 
Dün bu haberi okuyunca kendim bir yoldan böyle bir para bulsam nasıl o parayı yurtdışına çıkarabilirim diye düşündüm. İlk aklıma gelen kripto para almak oldu. Çok detaylı bilgi sahibi olmadığım için kripto para alıp yurtdışına gitsem takibi yapılır mı bilemedim tabi :D
 
Kardeşler resmen siber soygun yapmış ve adli kontrol şartı ile serbest. Bu durumlarda zaten direkt bankaya parayı iade veya ödemek zorundasın.
 

Geri
Yukarı