Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF Kullanıcı Yorumu

Bende bu monitorün aynı modelinin curved olmayanını aldım bayramdan önce ve şu an konuyu görünce bende dikkat ettim sağ tarafta siyahlık var.Ben konuyu görünce baktım hiç fark etmemiştim
Onun kavisli olmayanı aynı model değil, onda PLS panel var. Çok farklı yani.

Hayırlı olsun. O kusur benim monitörümde yok. İyice inceledim etrafını Bizde yok sende varsa bu ayıplı ürün kategorisine girer. Hazır yeni almışken gereken işlemleri üşenmeden yap. Bir süre geçtikten sonra başın ağrır. Bir de elden almışken iyice inceleseydin keşke. Ben de Vatan'dan almıştım. Sağına soluna bakıp aldım sonradan sorun çıkarmasınlar diye.

Monitörü 1 ay içerisinde de olsa iade edebildim. Yarın 925TL iade alacağım. Media Mark'ta KDV indirimi ile 787TL'ye sipariş ettim. Alırken döviz bozdurup almıştım. Hem ordan 180TL kâr ettim. Hemde burdan 150TL kâr ettim. Resmen monitör beleşe geldi.
Güncelleme: Monitörü hala kullanıyorum ve gayet memnunum ancak 3 defa adaptörü arıza yaptı maalesef. Her seferinde Samsung servisi adaptörü garanti kapsamında ücretsiz değişim yaptı. Garantisi biteli 1 sene oldu umarım tekrar arıza yapmaz çünkü 320TL gibi bir ücreti var demişlerdi geçen sene. Şuanki kur ile 500'ü bulmuştur.

Güncelleme: Monitörü halen kullanıyorum 4 seneden fazla oldu. Gayet memnunum. Adaptör çok şükür tekrar arıza yapmadı. Sıfırının kaldığını sanmıyorum ama 2. El alacak olanlara tavsiye edebileceğim bir ürün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…