Samsung 23.5" LC24FG73 alınmalı mı?

Xouwei

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
144 Hertz monitör almayı planlıyorsanız bu fiyatta bunun rakibi yok. Bu fiyatta alacağınız 144 hertz monitörlerin renk kalitesi o kadar yüksek olamaz. VA QLED 144 hertz bir monitörü bu fiyata kaçırmayın derim. Param olsa bu monitörü alır şu anda kullandığım monitörü satardım o derece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@GCN alamamam üzdü be. 😬

144 Hertz monitör almayı planlıyorsanız bu fiyatta bunun rakibi yok. Bu fiyatta alacağınız 144 hertz monitörlerin renk kalitesi o kadar yüksek olamaz. VA QLED 144 hertz bir monitörü bu fiyata kaçırmayın derim. Param olsa bu monitörü alır şu anda kullandığım monitörü satardım o derece.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@GCN alamamam üzdü be. 😬

100tl düşük daha olmuş itopya'da. samsung ve msi arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım?

100tl düşük daha olmuş itopya'da. samsung ve msi arasında kaldım, sizce hangisini almalıyım?

Aynı iki ürün arasında kararsız kalmıştım, seçimimi bundan yana kullanacağım incelemenizi tavsiye ederim(özellikle oyun için istiyorsanız ve aşırı renk takıntınız yoksa)

Performans olarak neredeyse aynılar fakat Samsung'da ekstradan Quantum Dot teknolojisi var. Ayrıca Samsung'un standı daha ergonomik, MSI'ın standı yukarı aşağı oynamazken Samsung'un standı her yere oynuyor. MSI ise bence yazılım olarak Samsung'dan daha iyi. Çok kullanışlı bir ayar yazılımı var, uygulamalara entegre edilebiliyor.
Ben 4 aydır MSI MAG241C kullanıyorum, gayet memnunum.
Fakat aradaki fiyat farkına bakınca Samsung'u kaçırmayın.
Samsung bilmiyorum ama msı optix mag271c kullanıcısıyım black friday indiriminden aldım ölü piksel falan yok ama paneli bana göre hiç iyi değil karanlık sahnelerde yanlardan ve üstten ışık sızmaları mevcut ilk başta yoktu ama sonradan oluşmaya başladı ilk aldığımda test falanda yapmıştım tercih yinede senin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı