Samsung 24” Odyssey G3 LS24AG320NUXUF vs Aoc 24" 24G4XE

arda73

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşim için bir setup toplamak istiyorum, monitör kısmında biraz acemi olduğum için sizlere danışmak istedim.

Yukarıda gördüğünüz iki monitör hoşuma gitti, ancak dediğim gibi konuya çok hakim değilim. Kardeşim oyun için kullanacak ama aynı zamanda renk de önemli bir faktör onun için. Önerilerinizi bekliyorum.

Kardeşim için bir setup toplamak istiyorum, monitör kısmında biraz acemi olduğum için sizlere danışmak istedim.

Yukarıda gördüğünüz iki monitör hoşuma gitti, ancak dediğim gibi konuya çok hakim değilim. Kardeşim oyun için kullanacak ama aynı zamanda renk de önemli bir faktör onun için. Önerilerinizi bekliyorum.
G3 alinacak bir monitor degil. Net bütceniz nedir en fazla?

Bütçem 5-6 bin TL.

240Hz isterseniz F/P acisindan bu butcede en iyisi.

Bütçem 5-6 bin TL.

Bütçeyi çok zorlamak istemezseniz bunu tavsiye edebilirim. Yukarıdaki arkadaşın attığı da iyi.

Monitör olarak bunu öneririm 240 Hz istersen yukarıda arkadaşın attığı oddsey G4 monitörü alabilirsin.

Bu iki monitör arasında en iyisi AOC daha bugün Sinerji altunizade mağzasından aldım bayağı iyi DP kablosu ile HDMI kablosu da cıkıyor monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı