- Makaleler
- 3
Bu adaptör de GaN'dır. Bunu da ekstradan belirtiyim.
F210 (eski ve büyük olan model) desteklemiyor ama yeni çıkan GaN 27W modelde destekliyor.Spigen öneren arkadaşlar pps yok haberınız olsun. 27W modelini kullanıyorum süper hızlı şarj çalısmıyor.
F/P arıyorsaniz Spigen. Orijinal takintin varsa ve garantiyi dusunuyorsan Samsung.
45W GaN Spigen + en az 1M kablo 400TL idi. Konusunu acmistim profilimden bakabilirsin.
Spigen, Anker, Samsung aralarında hangisinin adaptörü en iyisidir?
İsterse 100W alabilir. İlla 25W alması gerekmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.S23 cihazlar için 25 W şarj adarptörü satın alınması gerekiyor.
İsterse 100W alabilir. İlla 25W alması gerekmiyor. Yanlış bilgi vermeyin.
Hangi kabloyu kullanıyorsun ?Bu konuda da belirtildiği gibi Düz S23 cihazlar sadece 25W desteğine sahip.
Çözüldü: S23 25W mı destekliyor 45W mı?
S23 25W mı destekliyor yoksa 45W mı çözemedim. Samsung'un sitesinde böyle yazıyor:www.technopat.net
S23+ kullanıyorum ve Anker 45 W şarj adaptörüyle her gün telefonu şarj ediyorum.
Çünkü resmi olarak cihazın 45W desteği var.
Hangi kabloyu kullanıyorsun?
O zaman 45w şarj edemezsin. 45w için 5a kablo gerekiyor. Kutudan çıkan kablo 3a. Bu video yardımcı olacaktır.S23+ cihazın kutusundan çıkan orijinal iki ucu Type-C kabloyu kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.