Samsung 27'' LC27HG70 Alınır mı?

akb477

Kilopat
Arkadaşlar yeni bir sistem toplamaya ekrandan başladık evet biraz ters oldu ama şimdi bu ekrana göre sistem toplamak istiyorum. FreeSync 2 ve HDR desteği olan bu ekran için şöyle bir baktım en çok ekran kartı kastı beni yani hangisini alayım diye. ASUS STRIX RX VEGA64 OC 8GB 2048Bit Ekran Kartı en uygunu gibi geldi siz ne dersiniz yoksa Nvidia alsam monitörü üst performansta kullanmakta sıkıntı yaşar mıyım? Evet arkadaşlar RAM'den kasaya ekran Kartından SSD'ye nasıl bir sistem toplamalıyım. Valla 10.000 ₺'yi gözden çıktım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aldığım monitör bu:
https://www.vatanbilgisayar.com/sam...esync-hdr-qhd-curved-qled-gaming-monitor.html

Ryzen 3. Nesil işlemcileri bekleyin derim. Ama sizin kararınız. Ben şöyle bir şey düşündüm.
Screenshot_121.png

O halde Radeon ekran kartı daha mantıklı geliyor. Çünkü monitörüm FreeSync 2 destekli ve Rx Vega 64 ekran kartı daha doğru gibi.
Daha mantıklı ama RX Vega 64 yerine RX Vega 56 daha tercih edilesi. Biraz performans farklarına, güç tüketimine, fiyatlarına, ısınma ve ses seviyelerine bak anlarsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı