Samsung 27'' LC27HG70 Alınır mı?

o halde Radeon ekran kartı daha mantıklı geliyor Çünkü monitörüm Freesync 2 destekli ve Rx Vega 64 ekran kartı daha doğru gibi
Attığım sistemdeki r7 2700x piyasadaki bütün ekran kartlarını besleyebilecek güçtedir. İstediğinizi alabilirsiniz.
Not: Eğer RX alacaksanız minimum 750Watt tercih edin.

Bunlar ne zaman çıkar uzun sürmezse beklemek daha mı faydalı olur acaba?
Bir de bu kadar para vermişken 10.000 civarı bir laptop alsam da evde akranıma bağlar öyle kullanırım gerekirse de gittiğim yerlere yanımda da götürebilirim. kafam çok karışık güçlü bir sistem istiyorum. 10 sene de bir sistem topluyorum iyi bir sistem olsun ki 2-3 seneye eskimesin oyun keyfimi kesmesin istiyorum.

Bunlar ne zaman çıkar uzun sürmezse beklemek daha mı faydalı olur acaba?
Bir de bu kadar para vermişken 10.000 civarı bir laptop alsam da evde akranıma bağlar öyle kullanırım gerekirse de gittiğim yerlere yanımda da götürebilirim. kafam çok karışık güçlü bir sistem istiyorum. 10 sene de bir sistem topluyorum iyi bir sistem olsun ki 2-3 seneye eskimesin oyun keyfimi kesmesin istiyorum.
Mayıs-Haziran'a doğru çıkacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı