Samsung 55u8000F vs Philips 55PUS8500

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
Bu iki televizyon arasında gidip geliyorum sizce hangisini almalıyım ve neden almalıyım? Bunu söylerseniz daha iyi olur. Ekstra olarak avantaj ve dezavantaj sayarsanız daha güzel olur teşekkür ederim.
Başka televizyon önerisi yapmayın!

Son düzenleyen: Moderatör:
55U8000F dezavantajları: Düşük işlemci performansı, düşük parlaklık, sesli komut yok.

55PUS8500 dezavantajları: Çift çekirdekli düşük performanslı işlemci, qled olmasına rağmen düşük parlaklık, yeni ve yetersiz işletim sistemi.

Başka televizyon önermeyin denildiği için cevabım: Hiçbiri.

Philips Ambilight 43" modelini kullanıyorum. Bence ambilight işi harika bir şey insanı izlediği içeriğe çekiyor fakat @nuclearsunrise hocamın da dediği gibi işletim sistemi tek kelimeyle rezalet. Sadece yüklü uygulamalar kullanılıyor ve çok çeşitlilik yok. Yine de yüklü uygulamalar bana yeter derseniz ben öneririm.

55u8000F dezavantajları: Düşük işlemci performansı, düşük parlaklık, sesli komut yok.

55PUS8500 dezavantajları: Çift çekirdekli düşük performanslı işlemci, QLED olmasına rağmen düşük parlaklık, yeni ve yetersiz işletim sistemi.

Başka televizyon önermeyin denildiği için cevabım: Hiçbiri.

Demek ki evde duvarı izleyeceksiniz güzel.

Philips ambilight 43" modelini kullanıyorum. Bence ambilight işi harika bir şey insanı izlediği içeriğe çekiyor fakat @nuclearsunrise hocamın da dediği gibi işletim sistemi tek kelimeyle rezalet. Sadece yüklü uygulamalar kullanılıyor ve çok çeşitlilik yok. Yine de yüklü uygulamalar bana yeter derseniz ben öneririm.

Karma panel kullanıyorlarmış hocam doğru mu acaba? Philips'te.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı