Samsung - %80'den sonra yavaş şarj sorunu

Scrapper

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2014
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonum %80'den sonra aşırı derecede yavaş şarj oluyor. Telefonu 12.30'da şarja taktım %1' de iken saat şimdi 15.07 ve şarj durumu %81. Bunun bir çözümü varmıdır acaba?
 
#0228# bu kodu arama yerine çevirerek Quick Start'a basın. Bataryayı resetliyormuş. Alıntıdır. Kendim yapmadım bilmiyorum.
 
Kesinlikle o işlemi gerçekleştirmeyiniz! Batarya kalibrasyonu şeklinde aratırsanız doğru bilgiye ulaşırsınız. Eğer o yöntemi doğru zaman içinde yapmazsanız eskisinden kötü olacaktır. Bu sebepten dolayı batarya kalibrasyonunu araştırınız.
 
USB kablosundan da kaynaklanabiliyor. S3'te böyle bir sorun vardı, kendi USB kablomu S3'ün şarj cihazına taktık, normal hızda doldu. Birinden micro USB kablosunu alıp deneyin.
 
Aynı sorunu 3 gün önce yaşadım ve sorun kesinlikle usb kablosunda çıktı. Kaliteli bir Micro USB kablo ile sorunu çözebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı