Samsung 840 EVO dalgalı benchmark performansı

BlueFear

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
840bench-read.jpg

Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Böyle dalgalı bir okuma çizgisi normal gelmedi bana. Sizce ne yapmam gerekir?
Bir de rapid mode açık olmasına rağmen HDTune programında okuma hızı neden kapalı gibi sonuç veriyor? Diğer benchmark programlarında yüksek sonuçlar alıyorum.

@Asım Demir düşündüklerim arasında ama rehberde de fazla bir etkisi olmadığını görünce işletim sistemi yüklü diski formatlayıp tekrar kurulum yapmak istemedim. Ama en son çare o olacak gibi.

@Furkan Karakollu yapmıştım zaten onu teşekkürler.

@Asım Demir düşündüklerim arasında ama rehberde de fazla bir etkisi olmadığını görünce işletim sistemi yüklü diski formatlayıp tekrar kurulum yapmak istemedim. Ama en son çare o olacak gibi.

@Furkan Karakollu yapmıştım zaten onu teşekkürler.

Kesinlikle faydası olacaktır. 8GB class 4 micro sd kartımı erase işlemi yaptım. İlk ölçümlerimde 8-9 mb/s okuma-yazma değeri okudum. Sendeki gibi dalgalanma problemi vardı. Erase yaptıktan sonra 17-18 mb/s değerlerini gördüm ve dalgalanma büyük derecede düzeldi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı