Samsung 850 Evo vs PRO?

Hangi SSD yi almalıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    10
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar sonunda SSD alma konusundaki kararlarımı bir yere topladım. Başlıkta belirttiğim iki SSD arasında kaldım. Sizce bu iki SSD arasındaki fiyat farkı değer mi ? Değmez ise 850 Evo'dan başka hangi SSD'yi alabilirim ? Arkadaşlar en ufak bir performans bile benim için çok önemli. Küçük çaplı render yapacağım. İşlerimi kısa sürede bitirmek istiyorum. Teşekkürler.

Bütçem: 400TL.

Tavsiyelere açığım.

Bence fiyat farkına değecektir. 850 Pro daha kaliteli ve daha güvenlikli. Pro modelini alın.

PRO modelde donanımsal şifreleme desteği, çok az okuma/yazma ve IOPS değeri ileride. Aradaki en büyük fark ömür 850EVO' nun 120-240GB modelleri 75TB iken PRO SSD' ler 150TB ve üstüne 850EVO' lar 5 sene garanti verirken PRO serisi tam 10 sene garanti veriyor.

Peki kararımı pro modelinde kıldım. Bir sorum olacaktı aşağıda yazdığım sistem ile SSD den tam verim alabilirmiyim ?

İ3 4005u
Nvidia 840m 2gb
Acer EA50_HB, BİOS sürümü: 2016, Version: 1.32, Çipset Haswell-ULT (Usb 3.0 destekli)
4GB Ram (12GB a yükseltilecek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…