Samsung 850 EVO vs Sandisk Plus vs Corsair LE vs WD vs OCZ (SSD)

30 TB dolunca SSD kendini öldürmüyor sadece garanti edilen ömür odur. Seyho boş konuşuyorsun. 850 Evo'dan bahsetmiyorum kötülediğiniz SSD'den bahsediyorum bir siz biliyorsunuz Samsung'un iyi olduğunu zaten. Önemli olan F/P oranı. 850 Evo 120 alana kadar 256'lık SSD alır ve önemli olan SSD'nin SSD olmasıdır en kötü SSD bile HDD'yi havada karada tokatlar ki bahsettiğimiz SSD'ler kendini kanıtlamış markaların güzel modelleri.

Adam 850 Evo'ya F/P demiş.. O ürün performans odaklı fiyatı diğerlerinden daha tuzlu.

30 TB dolunca SSD kendini öldürüyor sadece garanti edilen ömür odur. Seyho boş konuşuyorsun. 850 Evo'dan bahsetmiyorum kötülediğiniz SSD'den bahsediyorum bir siz biliyorsunuz Samsung'un iyi olduğunu zaten. Önemli olan F/P oranı. 850 Evo 120 alana kadar 256'lık SSD alır ve önemli olan SSD'nin SSD olmasıdır en kötü SSD bile HDD'yi havada karada tokatlar ki bahsettiğimiz SSD'ler kendini kanıtlamış markaların güzel modelleri.

Adam 850 Evo'ya F/P demiş.. O ürün performans odaklı fiyatı diğerlerinden daha tuzlu.
850 EVO sadece performans odaklı değildir. Evet 850 EVO fiyat performans ürünüdür. Fiyatına göre hem performanslıdır hem kalitelidir hemde ömrü uzundur. 30 TB'dan önce ölen çok SSD var 30 TB'dan sonrada ama genelde vaad edilen yazma ömrünü aşan SSD'ler patlıyor bunu hepimiz biliyoruz. Önemli olan SSD'nin SSD olması demişsiniz o zaman gidin Kingston SSDNow UV300 alın yarın elinizde patlasın. Boş yapan sizsiniz bellek kontrolcüsü ve bellek tipi dandik SSD'lerden bir haber olup sizin gibi savruk öneriler yapacağıma adam gibi ürün öneririm. Corsair LE ve WD Green serisi F/P ürünü değildir bunu tekrar söylüyorum. Sadece SU800 önermekle haklısınız çünkü gerçekten fiyat performans ürünleri ama bir 850 EVO değil. Arkadaş burada 850 EVO alacağından bahsetmiş zaten ki başlığa eklemiş. 850 EVO alacak bütçesi var ki 850 EVO öneriyoruz. Neden bütçesi varken daha dandiğini önerelim ?

Hayırlı olsun. Bu arada 850 EVO ailesindeki tüm A'dan Z'ye tüm SSD'ler NAND bellek özelliği taşır. Yurt dışındaki model ile ülkemizdeki model arasında en ufak bir fark yoktur. Sadece toplam kapasiteye göre TBW değerleri yükseliyor ve istisnai olarak düşüyor.
samsung-850evo-v3-01.jpg

Üzerinde resimdeki ambalajdaki gibi özellikle logo bulundurduğu için karıştırmış olabilirim, bu versiyonun diğerleriyle arasındaki tek fark ambalajı mı şimdi? :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı