Samsung 850EVO 250GB RAPID Mod Hız Değeri

RecepReis

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese merhaba, 3 gün önce 850 Evo aldım ve maksimum okuma yazma hızı 300MB oluyor en fazla. Samsung Magician yazılımda RAPİD Mode açtığımda bu okuma hızı 3000MB'a çıktı bunun SSD'ye bir tehlikesi olur mu? Yazılım üzerinde AHCI Mode Deactivated yazıyor. BIOS'a girdiğimde ayarı AHCI getirdiğim zaman ayarlar değişiyor ve bu ayarları nasıl ayarlamalıyım?
Resimlerde RAPID kapalı ve açık hali vardır. BIOS ayarını da atıyorum.

eeee.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
IMG_0321 (1).JPG
IMG_0322 (1).JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama :
Direkt olarak Samsung'un sitesinde yazan bilgiye göre Rapid Mode performans artışı sağlarken özellikle ekstra veri kaybı riski yaşatmaması ve ömrü kısaltmaması için tasarlanmış, ne kadar doğru bilemem tabii. Ben alalı 1 ay oldu aldığımdan beri Rapid Mode ile kullanıyorum ve mod kapalı ve açıkkenki performans artışını gözümle gördüm açık kullan bence
860 EVO'nun Rapid Mode açık ve kapalı iken verdiği performansı şu konudaki görsellere koydum : Samsung Rapid Mode Ne Yapıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı