- Makaleler
- 7
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekipmanlar: Asus ROG Keris, Durgod Taurus K320 Cherry MX Brown, Takstar Pro 82, Soundmagic A30, Porge siyah Kanagawa XXL.
Bilgisayar: AMD Ryzen 5 5500, Asus TUF RTX 3080, Gigabyte B450 Aorus Pro, G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8) 3000MHz CL16, Crucial P1 500GB NVMe, High Power Super GD+ 850W, Deepcool Matrexx 70 ADD-RGB 3F + 4x Lian Li Lancool 3 140mm ARGB stok fan.
Fazladan olduğu için satılık. Hiçbir sorunu yok. Çok az kullanıldı. Çalışmayan bir bilgisayarın içinde bekliyordu. Zaten ölümsüz bir cihaz.
Fiyat: 850 TL.
Emoji atan arkadaşlar her şeyi bildiklerini sanıyorlar.
"Bu fiyata M2 var yuavv" diye düşünüyorlar ama ben açıklayayım: Hala M2 desteklemeyen pek çok cihaz var. Elime bir sürü geçiyor bunlardan. Mecburen M2 fiyatına da olsa SATA SSD takıyoruz ki zaten taktığımız bilgisayarlara fazlasıyla yeterli oluyor zira amacımız HDD'den kurtarıp çağ atlatmak oluyor.
SATA SSD fiyatlarına bakıyorum ve bu fiyata adam akıllı satılan 2 model var: Apaces AS350 ve PNY CS900 ki bu iki model de giriş seviye ürünler. 860 EVO bunlardan çok daha iyi ve dayanıklı. "Ama bu 2. el" diye ağlamadan önce söyleyeyim (Her ne kadar birkaç TB yazılmış neredeyse sıfır olsa da bunu es geçiyorum):
Görüldüğü üzere Samsung'lar daime 2 katı fiyata sahiptir.
Kaldı ki Samsung SSD'ler garanti edilen TBW'nin katlarca fazlasını rahatça yazabilen SSD'ler. Sizi öldürür, kendisi ölmez. Dolayısıyla "2. el" kartınız da boş.
Biraz daha kafanıza vurayım:
@Mert Şahan İLHAN
@Monarch Leviathan
@FleiaX
Fiyat: 850 TL.
Emoji atan arkadaşlar her şeyi bildiklerini sanıyorlar.
"Bu fiyata M2 var yuavv" diye düşünüyorlar ama ben açıklayayım: Hala M2 desteklemeyen pek çok cihaz var. Elime bir sürü geçiyor bunlardan. Mecburen M2 fiyatına da olsa SATA SSD takıyoruz ki zaten taktığımız bilgisayarlara fazlasıyla yeterli oluyor zira amacımız HDD'den kurtarıp çağ atlatmak oluyor.
SATA SSD fiyatlarına bakıyorum ve bu fiyata adam akıllı satılan 2 model var: Apaces AS350 ve PNY CS900 ki bu iki model de giriş seviye ürünler. 860 EVO bunlardan çok daha iyi ve dayanıklı. "Ama bu 2. el" diye ağlamadan önce söyleyeyim (Her ne kadar birkaç TB yazılmış neredeyse sıfır olsa da bunu es geçiyorum):
Görüldüğü üzere Samsung'lar daime 2 katı fiyata sahiptir.
Kaldı ki Samsung SSD'ler garanti edilen TBW'nin katlarca fazlasını rahatça yazabilen SSD'ler. Sizi öldürür, kendisi ölmez. Dolayısıyla "2. el" kartınız da boş.
Biraz daha kafanıza vurayım:
@Mert Şahan İLHAN
@Monarch Leviathan
@FleiaX
Son düzenleyen: Moderatör: