Merhabalar, kolay gelsin. SSD almak istiyorum bütçem kısıtlı. Sizce aşağıdaki SSD alınır mı? Bir sorun çıkarır mı? Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Samsung 860 Evo MZ-76E250BW 2.5" 250 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Merhabalar, kolay gelsin. SSD almak istiyorum bütçem kısıtlı. Sizce aşağıdaki SSD alınır mı? Bir sorun çıkarır mı? Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ne? SSD'de en iyi Samsung, gözüm kapalı söyleyebilirim, 860 EVO kullanmışlığım var gerçekten kaliteli ve performanslı bir ürün, böyle "şlaks" diye önermemeniz ve gidip Toshiba SSD önermeniz ayrı trajikomik zaten.
Yaklaşık 5 ay önce bir SSD aldım markası. Toshiba TR200 480GB 555/540MB/s SATA3 2.5" 3D NAND SSD TR200-25SAT3-480G 210 GB boş alan olmasına rağmen her oyunda değil ama özellikle LoL'de zafer ekranında kalıyor daha sonra nadir de olsa masaüstünde kalıyor ses titriyor mouse hiçbir şey hareket...
2 ay önce aldığım Toshiba TR200 240 GB model SSD okuma ve yazma hızı vaat edilenden çok düşük. AHCI modunda çalışıyor. Yazılımı güncel. SSD'yi tüm Sata portlarında ve farklı kablolarda denedim sonuç değişmedi. Ayrıca SSD sağlığı kendi orijinal yazılımında 2 ayda %96'ya düştü. İade etmeyi...
Toshiba TR200 SSD marcium perfect ile klonlama yaptım ve BIOS'tan ayarlamaları yaptım ama ne yazık ki sistem çalışmıyor ve ekteki hatayı veriyor. Çözemedim yardım ederseniz sevinirim. İyi günler şuan sorunu çözdüm ve SSD ile bilgisayarı başlatabiliyorum ama diğer Toshiba marka Hdd'yi...
Toshiba TR200 model SSD var bilgisayarımda. Firmware güncellemesi yapacağım fakat SSD Utility programı USB belleğe Boot dosyası yazdırmanız gerekiyor diye uyarıyor. Flash disk takıyorum, Boot dosyasını yazıyor. Daha sonra flash belleği Boot edin yazıyor. Fakat Boot ettiğimde alttaki gibi BIOS...
SSD Health seviyesi %97 olarak gözükmektedir. SSD'yi alalı 1 ay olmadı. Çok veri yazdırıp sildirmiyorum. Sadece iki tane oyun yüklü. Ve benchmark testi de aşağıdaki gibidir. SSD'de bir sorun var mı? Değerler normal mi? SSD için ayrıca ayar yapmak gerekiyor mu? Bu konuda yardımcı olabilirseniz...