Samsung 860 Evo M.2 alınır mı?

Hocam, forumdaki bir kaç konuda QVO iyi değil diye gördüm diye aklımda kalmış ondan dolayı EVO seçtim ama sorun yok sağlam derseniz onu da düşünürüm.

Hocam bende MSI GL65 var notebook olarak.

Hocam bu videodaki ilk takılan benim almayı düşündüğüm SSD tipinde değil mi ? Benim niyetim sizin dediğiniz gibi oyun ve günlük kullanım için almaktı zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben laptopın altını açmadım daha, muhtemelen uyuyordur diye düşündüm ama siz böyle dediğiniz için akşam açıp bakarım artık.

Hocam normal m2 SSD'de 2 çıkıntı oluyor. Bu attığınızda ise 3 çıkıntı var. Onu demek istedim. İkisi de olur mu acaba yuvaya? Genelde 2 çıkıntılı gördüm hep, ondan ucuz olmasın bu. Detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa anlarız.

Hocam, forumdaki bir kaç konuda QVO iyi değil diye gördüm diye aklımda kalmış ondan dolayı EVO seçtim ama sorun yok sağlam derseniz onu da düşünürüm.

Emin olun sağlam bir ürün. Evo serisinden farkı üretim teknolojisi ve daha ucuza daha yüksek kapasite sunması. Karşılaştırma videolarına göz atmanızı tavsiye ederim. Günlük kullanıcı için en ideal ürünlerden.

Emin olun sağlam bir ürün. Evo serisinden farkı üretim teknolojisi ve daha ucuza daha yüksek kapasite sunması. Karşılaştırma videolarına göz atmanızı tavsiye ederim. Günlük kullanıcı için en ideal ürünlerden.
40gb üstü dosya atarken yazma hızı 500 lerden 80 a düşüyor teknolojiden dolayı tek sıkıntı o gibi duruyor

40gb üstü dosya atarken yazma hızı 500 lerden 80 a düşüyor teknolojiden dolayı tek sıkıntı o gibi duruyor
Evet bu çoğu SSD'de karşılaşılabilen bir durum. Önbellek ve sıcaklık bu duruma gelmesine sebebiyet veriyor. Yine de bu durum günlük kullanıcı açısından çok fark etmediği için alınabilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı