Coasto Picopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 22 25 Ağustos 2020 #1 Herkese merhaba. Bugün yeni bir Samsung Evo 860 SSD aldım. Önceki SSD tamamen dolu ve bu yüzden oyunlara Update bile yapamıyorum. 2 adet oyunum var Apex ve Warzone. Bunları yeni aldığım SSD'ye nasıl taşıyabilirim? Dosya Ekleri SSD RESİM.png 3,2 KB · Görüntüleme: 68
Herkese merhaba. Bugün yeni bir Samsung Evo 860 SSD aldım. Önceki SSD tamamen dolu ve bu yüzden oyunlara Update bile yapamıyorum. 2 adet oyunum var Apex ve Warzone. Bunları yeni aldığım SSD'ye nasıl taşıyabilirim?
asdaa Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 791 Çözümler 5 Yer Turkiye/USA 25 Ağustos 2020 #2 Oyunların kendi launcherlarını kullanarak D'ye taşı, sıkıntı yaşamazsın bu şekilde. Dosya Ekleri Battle_net_warzone.png 80,4 KB · Görüntüleme: 54 origin_apex.png 105,5 KB · Görüntüleme: 61 Artı 0 Eksi
KS KS Coasto Picopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 22 25 Ağustos 2020 #3 asdaa dedi: Oyunların kendi launcherlarını kullanarak D'ye taşı, sıkıntı yaşamazsın bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Warzone için denedim ancak battle net ile taşınamıyor maalesef Elle taşımanın bir yolu var mıdır ? Artı 0 Eksi
asdaa dedi: Oyunların kendi launcherlarını kullanarak D'ye taşı, sıkıntı yaşamazsın bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Warzone için denedim ancak battle net ile taşınamıyor maalesef Elle taşımanın bir yolu var mıdır ?