Samsung 870 EVO 1 TB alınır mı?

Bütçe
1250
Katılım
29 Mayıs 2020
Mesajlar
1.869
Çözümler
3
Yer
Pythonya
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda bildiğiniz gibi yeni bir SSD bakıyorum, 1 TB büyüklüğünde olacak. En son artık bugün WD Blue 1 TB alacaktım fakat 100 lira daha fazla vererek alabiliyorum, indirime girmiş. Ayrıca Samsung'un benim için iyi tarafı, eski SSD'deki dataları Samsung SSD'ye kopyalamak uygulaması ile daha kolay. Fakat size sorum bu SSD'ye 1200 lira verilir mi?
Ek olarak SSD'ye sistemi ve oyunlarımı kuracağım.
Link: https://www.hepsiburada.com/samsung...-5-ssd-mz-77e1t0bw-p-HBV000018XLES?magaza=OVY
 
Alınır. Bende 500 gb lığı var.

Hem 860 Evo hem de 870 Evo kullanıyorum. Kaliteli modeller ve parasına değer.
 
Kendi düşüncemce eğer böyle sisteminiz çok yüksek değilse ya da böyle ağır işlerle uğraşmıyorsanız M.2'lere bu kadar para verilmez ama yineden paranız yeterse alabilirsiniz size kalmıştır. M.2'lerde ise sonuna kadar da Samsung'u öneririm.
 
Kendi düşüncemce eğer böyle sisteminiz çok yüksek değilse ya da böyle ağır işlerle uğraşmıyorsanız M.2'lere bu kadar para verilmez ama yineden paranız yeterse alabilirsiniz size kalmıştır. M.2'lerde ise sonuna kadar da Samsung'u öneririm.

Arkadaşın bahsettiği model zaten SATA3.

Sistemimde 3 SSD var 3 taneside Samsung. Başka marka SSD kullanmayı düşünmüyorum, Samsung parasını sonuna kadar hak ediyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı